43 کرسی پژوهشی به دانشمندان برجسته کشور اعطا شده است
در راستاي كمک به ایجاد و ارتقاء ظرفيت‌هاي توليد علم و فناوري در سطح ملی؛

43 کرسی پژوهشی به دانشمندان برجسته کشور اعطا شده است


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 11493
تا کنون 43 کرسی پژوهشی در راستای كمک به ایجاد و ارتقاء ظرفيت‌هاي توليد علم و فناوري در سطح ملی از سوی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری (بنیاد ملی علم ایران) به دانشمندان ایرانی اعطا شده است.

تا کنون 43 کرسی پژوهشی در راستای كمک به ایجاد و ارتقاء ظرفيت‌هاي توليد علم و فناوري در سطح ملی از سوی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری (بنیاد ملی علم ایران) به دانشمندان ایرانی اعطا شده است.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در راستای تحقق اهداف سند چشم انداز بيست ساله كشور، نقشه جامع علمی كشور، اجراي قانون برنامه پنجم توسعه و با توجه به اهميت روز افزون پژوهش و فناوري در عصر اقتصاد دانش بنيان، در راستاي كمک به ایجاد و ارتقاء ظرفيت‌هاي توليد علم و فناوري در سطح ملی و در راستای اجراي بند 1و 2 ماده 11 اساسنامه صندوق، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری(بنیاد ملی علم ایران) اقدام به اعطای کرسی پژوهشی به محققان برجسته و صاحب‌نامي کرده است.
زینب فرهادی دبیر کارگروه کرسی و گرنت پژوهشی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی درباره اعطای کرسی پژوهشی به دانشمندان کشور گفت: کرسی پژوهشی، اعتبار پژوهشی است كه به پژوهشگران عضو هیات علمی دانشگاه‌ها و مراكز پژوهشی كشور با مرتبه استادي و داراي سوابق پژوهشی معتبر در سطوح ملی و بين‌المللی با هدف حل مسائل اساسی كشور یا نظریه پردازي در حوزه‌هاي بنيادي اعطاء می‌شود.
فرهادی در ادامه با اشاره به اینکه کرسی‌های پژوهشی در شکل‌های مختلفی به محققان اعطا می‌شود گفت: کرسی‌های پژوهشی به صورت فردی، گروهی، بین‌المللی و کرسی پژوهشی جوان به محققان کشور اعطا می‌شود. از آغاز فعالیت این کارگروه تا کنون 43 کرسی پژوهشی با توجه به نیاز کشور به دانشمندان تعلق گرفته است.
کمک به ایجاد ظرفیت‌های جدید تحقیقاتی برای پژوهشگران جامع‌نگر و آینده‌نگر و دارای بینش و برنامه‌های راهبردی، بهره‌برداری موثر از ظرفیت‌های بالقوه اعضای هیات علمی و پژوهشگران برجسته، کمک به نگهداشت سرمایه‌های انسانی پژوهشی و جذب پژوهشگران فرهیخته ایرانی مقیم خارج از کشور به داخل، حمایت از پژوهش‌های کاربردی منطبق با اولویت‌های ملی و کمک به ایجاد محیط‌های علمی پویا و مولد علم در سطح کشور از جمله اهداف اعطای کرسی پژوهشی هستند.
کرسی پژوهشی «گداخت هسته‌ای» توسط دکتر محمود قرآن نویس، کرسی پژوهشی بین‌المللی با عنوان «نانوشبکه های مخابراتی» به دکتر معصومه نصیری کناری از دانشگاه شریف با همکاری دکتر فرامرز فکری از دانشگاه فناوری جورجیا و کرسی پژوهشی گروهی با عنوان «میکرو و نانومکانیک» به دکتر ضیایی راد از دانشگاه صنعتی اصفهان و کرسی پژوهشی «علوم اعصاب» به دکتر علی گرجی نمونه‌هایی از کرسی‌های اعطا شده هستند.
انتهای پیام/25

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم