555 خشککن آزمایشگاهی اشتراکگذاری شد و نیاز صنایع داروسازی را برطرف کرد
آون یا خشککن آزمایشگاهی، تجهیز آزمایشگاهی پرکاربرد و البته گران قیمتی است که با ایجاد حرارتی یکنواخت برای خشک کردن نمونههای آزمایشگاهی مورد استفاده قرار می گیرد.
این تجهیز با توجه به نیاز شرکتهای دانشبنیان و صنایع در شکلها و اندازههای گوناگونی تولید میود و بر اساس جهت جنس بدنه، نوع کنترل کننده و محدوده دمایی در دسته بندیهای گوناگونی قرار میگیرد. با توجه به تنوع گسترده دمایی تا ۳۰۰ درجه سانتیگراد در آزمایشگاه های مختلف داروسازی، صنعتی، تحقیقاتی و پزشکی استفاده میشوند.
تنوع در کاربرد
آونهای آزمایشگاهی معمولا دارای کنترل کننده دما، دریچه تخلیه هوا برای خروج بخار و گازهای داخل دستگاه و زمان بندی هستند که در مدل های پیشرفته، قابلیت هایی مانند برنامهریزی، تنظیم شیب حرارتی و تایمر تاخیری برای تنظیم زمان روشن شدن دستگاه نیز وجود دارد.
دریچه تخلیه هوا و نحوه عملکرد آن یکی از نکات مهم هنگام استفاده آون آزمایشگاهی است چرا که اگر هوای مرطوب از دستگاه خارج نشود، خشک کردن نمونه های آزمایشگاهی به عنوان وظیفه اصلی دستگاه دچار اخلال میشود.
استفاده از دستگاه خشککن با کیفیت مناسب و صحت عملکرد اهمیت بالایی دارد زیرا در بعضی موارد پس از صرف مدت زمان طولانی نیز نمونه های داخل آون خشک نمی شوند و آزمایش کاربر با مشکل مواجه می شود چرا که هنگام خروج هوای مرطوب باید هوای تازه نیز جایگزین آن شود تا فرآیند تخلیه هوا به طور کامل اتفاق بیفتد.
بی نیازی از واردات
در حال حاضر، شرکتهای دانشبنیان و فناور آزمایشگاهی با تولید این دستگاه نیاز به واردات را برطرف کرده و ضمن جلوگیری از خروج ارز، به توسعه پژوهشها، آزمایش روی محصولات دانشبنیان و به سرانجام رسیدن طرحهای فناورانه کمک کردهاند. اما یکی از مهمترین ضرورتهای لازم به توجه در ساخت این دستگاه، اختلاف دمای زیاد بین نقاط مختلف داخل آون است که در صورت مورد توجه قرار نگرفتن، می تواند باعث اخلال در آزمایش کاربر شود که با احراز استانداردهای ملی و بینالمللی، حائز ویژگیهای لازم هستند.
تجهیزات آزمایشگاهی ایرانساخت با دریافت استانداردهای بین المللی تولید میشوند و یکی از مهمترین این استانداردها یعنی DIN، دمای دستگاه را در ۲۷ نقطه اندازه گیری کرده و هم دمایی آن را بررسی می کند. این تجهیزات که توسط شرکتهای دانشبنیان تولید و به بازار عرضه میشود، در نهمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی به نمایش در میآید و اطلاعات این شرکتها در وبسایت نمایشگاه به آدرس www.iranlabexpo.ir قابل مشاهده است.
ارائه خدمات
دانشگاهها، مراکز پژوهشی و شرکتهای دانشبنیان و صنایع، میتوانند در قالب برنامه حمایتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که بخشی از هزینه خرید مراکز علمی و پژوهشی دولتی را براساس سطح بندی تجهیزات در نمایشگاه پرداخت می کند، نیاز خود را تامین کنند.
همچنین با معیارها و استانداردهایی که در شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مورد توجه قرار داده است، پژوهشگران، دانشگاهیان و فعالان فناور و صنعتگران به ویژه صنعت داروسازی و پزشکی کشور میتوانند فهرستی کامل از آزمایشگاههای ارائه دهنده خدمات مربوط به این تجهیز آزمایشگاهی را در وبسایت شبکه مشاهده و خدمات آزمایشگاهی مورد نیاز خود را با هزینهای کمتر دریافت کنند.
مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
#23
Send to friends