آسیاب‌ها و مخلوط‌‌ کننده‌های صنعتی در داخل تولید شد

آسیاب‌ها و مخلوط‌‌ کننده‌های صنعتی در داخل تولید شد


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 73267
صنایع داروسازی و شیمیایی، نیازی مبرم به تجهیزات خردایش و مخلوط کردن نیاز دارند که اکنون با توانمندی یک شرکت دانش‌بنیان داخلی شده است.

حمیدرضا کمال آبادی فراهانی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان امین آسیا فناور پارس، تولید و طراحي و ساخت تجهيزات آزمايشگاهي و صنعتي اشاره کرد و گفت: تجهیزاتی مانند آسياب گلوله‌اي، سياره‌اي، مخلوط کننده یا توربو ميکسر، در کنار طراحي و ساخت راکتورها، مخازن تحت فشار، ساخت و تعمير مبدل هاي حرارتي بخشی از تولیدات این شرکت به شمار می‌رود.

این فعال فناور به ساخت قطعه‌های صنعتي از آلياژهاي مهم و راهبردی اشاره کرد و گفت: عمده این آسیاب‌ها بر پايه نيکل ، کبالت و تيتانيوم برای ریز کردن مواد استفاده می شود. البته آسیب نانو می تواند مواد را تا ابعاد کم‌تر از نانومتر آسیاب کند.

وی با اشاره به قابلیت آسیاب تمامی مواد دارای قابلیت خردایش ادامه داد: موادی که برای آسیاب استفاده می‌شوند، 2دسته هستند که فلزات و با توجه به قابلیت چکش‌خواری، خرد نمی‌شوند اما موادی مانند اکسید فلزات یا برخی از عناصر خاکی، از قابلیت خردشدن توسط این تجهیزات برخوردارند.

کمال آبادی، از کاربردهای متنوع و گوناگون این تجهیزات در حوزه‌های گوناگون تحقیقاتی و صنعتی گفت و ادامه داد: در روزهای نخست که آسیب ها را تولید کردیم با دامنه کاربردشان آشنا نبودیم و مهم ترین کارکردشان در حوزه شیمی بود اما با تولید ایران ساخت آن‌ها، دامنه این تجهیزات به حوزه های گوناگون پژوهشی، آزمایشی و صنعتی گسترش یافت.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان امین آسیا فناور پارس افزود: این تجهیزات در ابعاد صنعتی، مورد استفاده معادن، صنایع فولاد و پتروشیمی قرار می‌گیرند. شرکت‌ها داروسازی نیز پیشرفت های خوبی داشته‌اند و بسیاری از داروهای آهسته رهش و با قابلیت جذب بالا از این تجهیزات استفاده کرده اند.

این فعال فناور، با اشاره به تولید دستگاه مخلوط کن توربو با کاربردهای فراوان در صنایع داروسازی و پزشکی، اظهار کرد: در بسیاری از حوزه‌های دیگر مانند یکسان‌سازی اندازه دانه بندی ذرات نیاز است، به کمک صنایع و آزمایشگاه‌ها آمد. با توجه به این‌که میکسر سه بعدی در یک‌دست سازی داروها بسیار مفید است و دوز یکسانی از ماده موثره دارویی را تقسیم بندی می‌کند، این تجهیزات مورد استقبال درخور توجه صنایع دارویی قرار گرفت.

کمال‌آبادی، به ارتقای آسیب‌های بلوطی با قابلیت‌های فناورانه اشاره کرد و گفت: این دستگاه‌ها که به طور همزمان، کار میکس و آسیاب را انجام می‌دهند در آسیاب و مخلوط کردن مواد اولیه با ویژگی‌های خاص به کار می‌آیند.

بی‌نیازی از واردات

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان امین آسیا فناور پارس، از توانمندی رقابت‌پذیری محصولات تولید شده در قیاس با نمونه‌های اروپایی گفت و افزود: تولیدات این شرکت دانش‌بنیان نه تنها از توانمندی رقابت با نمونه‌های اروپایی برخوردارند، بلکه به لحاظ کیفیت حتی فراتر از نمونه‌های خارجی عمل می‌کنند و در بازار رقابتی حرف‌های بسیاری برای گفتن دارند.

وی با بیان این‌که تولیدات ساخت داخل نیاز کشور به واردات را تامین کرده است ادامه داد: با ورود این محصولات دانش بنیان به بازار داخلی، نیاز کشور به تامین نمونه وارداتی و چالش واردات به دلیل تحریم‌ها برطرف شد. در حال حاضر بخش قابل توجهی از محصولات یادشده، در مقیاس صنعتی تولید شده است و توانسته نیاز صنایع را برطرف کند.

کمال آبادی از ظرفیت بازار این محصولات با توسعه صنایع دانش‌بنیان داخلی گفت و اظهار کرد: بازار این محصولات رو به گسترش است؛ به طور مثال، در حالی که تصور می‌کردیم با تولید حدأکثر  100 آسیاب، بازار داخلی اشباع شود، تا کنون بیش از 160 نمونه ایران ساخت تولید شده و همچنان ظرفیت و خواستار در حوزه پژوهشی، آزمایشگاهی و صنعتی وجود دارد.

این فعال فناور، به خلق ارزش افزوده و جلوگیری از خروج ارز با آسیاب‌ها و مخلوط‌کنهای توربو اشاره کرد و گفت: حدود 10 نفر به طور مستقیم و بیش از 30 نیروی انسانی در قالب کارگاه‌های زیرمجموعه، اشتغال ایجاد شده و این ظرفیت رو به افزایش است.

 

مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

پایان پیام/24

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
ابزاری جدید در تولید جوهرهای رسانای گرافنی
ابزاری جدید در تولید جوهرهای رسانای گرافنی
97/04/27 - 02:48
دستگاه‌های «کروماتوگرافی» چه می‌کنند؟
دستگاه‌های «کروماتوگرافی» چه می‌کنند؟
96/05/08 - 11:54
افزایش کیفیت سیمان تولیدی با بهره‌مندی از افزودنی‌های بومی
افزایش کیفیت سیمان تولیدی با بهره‌مندی از افزودنی‌های بومی
95/08/29 - 09:15
بیشتر بخوانیم