کاهش هدر رفت طلا در فرآیند ذوب؛ دانشبنیانها محصولی فناورانه تولید کردند
محمد هادی زارع جمالآبادی مدیرعامل شرکت دانشبنیان یکتا مبدل پارس گفت: فعالیت اصلی این شرکت، تولید محصولات در بخش مبدلهای الکترونیک قدرت است. این مجموعه محصولاتی مانند منابع تغذیه و کورههای القایی را تولید میکند. یکی از محصولات دانشبنیان این مجموعه نیز کوره القایی است که برای ذوب طلا از آن استفاده میشود.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان یکتا مبدل پارس، در ادامه افزود: محصول دیگر این شرکت، منبع تغذیه پالسی است که برای آبکاری انواع فلزات کاربرد دارد. این شرکت موفق شده است که کورههای القایی ویژه ذوب طلا را با یک دوم قیمت نمونه مشابه خارجی تولید کند. همچنین این محصول از ویژگیهای خاصی برخوردار است که آن را از محصولات مشابه، متمایز میکند.
زارع جمالآبادی ضمن توضیح بیشتر در مورد ویژگیهای فنی این محصول، گفت: این محصول، کسری طلا را کاهش میدهد. به عبارتی از هدررفت مقادیر کم طلا جلوگیری میکند. در این دستگاه یک الگوریتم پیاده شده است که فرکانس را به گونهای تغییر میدهد که حداکثر توان تولید شود. همچنین بر عکس محصولات وارداتی این شرکت، خدمات پس از فروش مناسبی به خریداران ارائه میکند.
این فعال دانشبنیان با اشاره به فعالیتهای تحقیقی صورت گرفته در این مجموعه فناور، ادامه داد: محصولات عرضه شده با یک سال ضمانت و 10 سال خدمات پس از فروش ارائه میشود. به صورت کلی نیز تلاش میکنیم تا دیگر دستگاههای موجود در این حوزه را نیز بومیسازی کنیم. با توجه به افزایش قیمت ارز، بومیسازی این محصولات میتواند از خروج ارز از کشور، جلوگیری کند.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان یکتا مبدل پارس با برشماری دستگاههای مورد نیاز در رشته ذوب طلا و جواهرسازی، گفت: یکی از مواد مصرفی در کارگاههای طلاسازی، فلز رودیم است که از قیمت بسیار بالای برخوردار است. پس از یک سال تحقیق و پژوهش در حال تولید دستگاهی هستیم که جایگزین استفاده از این فلز شود. استفاده از این دستگاه صرفهجویی قابل توجهی را به همراه خواهد داشت.
وی همچنین بیان کرد: دستگاه سختکننده القایی یکی دیگر از محصولات شرکت است که به زودی وارد بازار میشود. از این دستگاه برای تولید محصولاتی استفاده میشود که نیاز است تا بیرون آن سخت و داخل آن نرم باشد. فرایند تحقیق و مطالعه در شرکت در حال گسترش است و امیدوار هستیم محصولات بیشتری را به تولید انبوه برسانیم.
مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری
پایان پیام/ 33
Send to friends