59 پلتفرم دیجیتال به گردشگری مجازی در کشور رونق داد
امروزه هیچ صنعتی بدون بهره برداری از فناوری های اطلاعاتی و ارتباطاتی، نمی تواند نقشی تعیین کننده در رقابت های ملی و فراملی ایفا کند. صنعت گردشگری نیز از این امر مستثنی نیست. از آنجا که توسعه صنعت گردشگری به عنوان مهمترین بخش اقتصادی و درآمدزا، یکی از چالش های مهم توسعه اقتصادی در دنیا است، کشورهایی موفق بوده اند که با به کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در این صنعت و یافتن راه های جدید به نحو مطلوب از توانمندی های این بخش بهره برده اند.
در ایران هم 59 پلت فرم ایران ساخت طراحی شده و در اختیار کاربران قرار گرفته است. محصولاتی چون «سیستم مدیریت اطلاعات میراث فرهنگی ققنوس»، «اپلیکیشن فروش خدمات مسافرتی (آریو)»، «سامانه رزرواسیون جامع خدماتی رفاهی»، «سامانه علی بابا (سامانه جستجو و خرید آنلاین بلیط هواپیما، قطار و اتوبوس)»، «سفرزون (سامانه خرید بلیط هواپیما و هتلها و پیشنهاد دهنده برنامه سفر)»، «سیستم یکپارچه رزرواسیون آنلاین خدمات گردشگری، تحت وب سفرمی» از جمله این محصولات است.
البته در ایران به دلیل محدویت هایی که در زمینه فناوری های اطلاعات و ارتباطات و تحریم دیگر کشورها، گردشگری مجازی به طور حقیقی وجود ندارد و نیازمند فراهم سازی زمینه های مناسب آن است ارتقای کیفیت عرضه خدمات و محصولات است.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یکی از نهادهایی است که با حمایت از شرکت های دانش بنیان و خلاق به این عرصه ورود کرده و در تلاش برای توسعه گردشگری دیجیتال در کشور است.
مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
#23
Send to friends