توسط ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی انجام شد؛
دعوت از اساتید دانشگاهها برای اجراییسازی نقشه راه فناوریهای دریایی
ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی با دعوت از اساتید دانشگاه های مختلف در حوزه دریا به منظور تهیه و تدوین پکیجی در راستای اجرایی سازی نقشه راه فناوریهای دریایی نشستی را با حضور جمعی از اساتید و فعالان حوزه دریا برگزار کرد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمد سعید سیف دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی در این نشست با اشاره به اهمیت نقشه راه فناوریهای دریایی در کشور اظهار کرد: تدوین نقشه راه فناوریهای دریایی بسترسازی مناسبی برای اتصال صنعت و دانشگاه در حوزه های دریایی خواهد بود.
سیف همچنین گفت: با توجه به اینکه نقشه راه فناوری های دریایی کشور با تلاش گسترده و مشارکت بیش از 18 سازمان و وزارتخانه دریایی تدوین شده است لذا فناوری های آن مورد نیاز و مرد تایید آنهاست.
وی با اشاره به استفاده از انواع ابزارهای حمایتی توسط ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی بیان کرد: ستاد با طرح برنامهریزیهای مدون توانسته است به تدوین نقشه راه فناوری هایی دریایی دست پیدا کند و در این راستا تلاش دارد تا با استفاده از ابزارهای حمایتی همچون تعریف انواع پروژه های کسری خدمت، حمایت از پایان نامه ها، استفاده از ابزارهای موجود در بنیاد ملی نخبگان و صندوق حمایت از پژوهشگران به حمایت از اساتید دانشگاهی بپردازد.
سیف با اشاره به انعقاد موافقت نامههایی که با سازمانهای دریایی به صورت دو یا سه جانبه صورت گرفته است بیان کرد: اگر سازمانی طرحی را حمایت کند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز از اساتیدی که در آن طرح شرکت داشته باشند حمایت خواهد کرد، ولی شرط اساسی حمایت از طرح، اجرای فعالیت ها در چارچوب نقشه راه فناریهای دریایی است که از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی در ادامه بیان کرد: در قدم نخست اساتید به انتخاب حوزه ها در نقشه راه فناوریهای دریایی که تخصص اصلی آنها به شمار میرود میپردازند و در نتیجه دانشجویان هر کدام از اساتید در حوزه های انتخابی به شناسنامه اصلی فناوری و اطلاعات اولیه که نشان دهنده وضعیت فناوری در کشور است دست میابند. و در قدم دوم با جزئی نگری در نقشه راه فناری به ریزه کاری میپردازد و مسببات اجرای طرح تحقیقاتی با سازمان ها را برای اساتید فراهم میکند. و در نهایت ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی نیز در طول مسیر کنار اساتید، دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی به انجام حمایت های مادی و معنوی لازم میپردازد.
بر اساس این گزارش، در راستای اجرایی سازی نقشه راه فناوریهای دریایی که به آن پرداختیم جلسه ایی نیز با شرکت های دانش بنیان در حوزه دریا با حمایت ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی برگزار شد و در این نشست به بررسی و مشکلات شرکت های دانش بنیان پرداخته شد. و حاضرین در جلسه در راستای بهبود روابط و همچنین مشکلات شرکت های دانش بنیان به مذاکره و گفتگو پرداختند.
پایان پیام/32
Send to friends