دستاورد| بومیسازی دستگاه شوک قلبی خودکار که 50 درصد مرگ و میر ناشی از ایست قلبی را کاهش میدهد
یک شرکت دانشبنیان ایرانی برای اولین بار موفق به بومیسازی دستگاه شوک قلبی خودکار شده است که با نصب این دستگاه در اماکنعمومی یا در جاهایی که امکان تردد بیشتر است تا 50 درصد آمار مرگ و میر بر اثر ایست قلبی را کاهش دهد.
با حضور معاون علمی رییس جمهور
منطقه بینالمللی نوآوری ایران راهاندازی شد
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهور با افتتاح منطقه بینالمللی نوآوری ایران بر عزم و تلاش جدی معاونت علمی در حمایت از حرکت پرشتاب فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری کشور تاکید کرد.
با حضور معاون علمی رییسجمهور صورت گرفت
رونمایی از هشت محصول دانشبنیان شرکتهای عضو پارک فناوری پردیس
با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور در بیستو دومین اجلاس سالیانه پارک پردیس و مراسم آغاز فعالیت منطقه بینالمللی فناوری و نوآوری از هشت محصول جدید شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک فناوری پردیس رونمایی شد
همزمان با اجلاس سالیانه پارک
شرکتهای برتر پارک فناوری پردیس در سال ۱۴۰۲ معرفی شدند
همزمان با برگزاری بیست و دومین اجلاس سالیانه پارک فناوری پردیس، 9 شرکت برتر پارک فناوری پردیس در سال 1402 معرفی شدند.
برگزاری پانزدهمین رویداد تور فناورانه همزمان با نمایشگاه ایران پلاست
نشست تخصصی و بازدید گروهی دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاههای کشور در حوزه پلاستیک، پتروشیمی و سایر حوزههای وابسته با حمایت مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی برگزار شد.
فراخوان حمایت ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی از طرح های تولید بار اول، توسعه مقیاس و توسعه بازار
ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری از طرحهای نوآورانه و فناورانه در حوزه داروهای گیاهی و فرآورده های طبیعی و سنتی تولید بار اول، توسعه مقیاس و توسعه بازار حمایت میکند.
برگزیدگان نخستین برنامه «سرمایهگذاری بر روی استعدادهای توسعه کسبوکار فناورانه» مشخص شدند
در برنامه حمایت از استعدادهای فناور که با نام «ققنوس» از سال قبل توسط مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی آغاز شد، 580 نفر در این برنامه ثبت نام کردند و 55 نفر انتخاب شدند تا وارد دوره توانمندی شوند. نهایتا بعد از شش ماه در 17 شهریور ماه جاری 9 تیم منتخب معرفی شدند.
دستاورد| تولید سلول مهندسیشده برای افزایش اثرات ضد توموری در سرطان
محققان ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران در قالب تحقیقات یک رساله دکتری با حمایت بنیاد ملی علم ایران موفق به تولید سلول مهندسیشده برای افزایش اثرات ضد توموری در سرطان شدند.
بازدید هیات لبنانی از خانه نوآوری و فناوری ایران
با هدف ارتقای تعاملات بین المللی فناورانه و علمی، یک هیئت فناور لبنانی از دستاوردهای فناورانه و دانشبنیان خانه نوآوری و فناوری ایران بازدید کردند.