فناوری شبیهسازی و انیمیشن با اطلاعات و ارتباطات پیوند خورد و 5 محصول فناورانه تولید شد
فناوریهای نرم نقش موثری در توسعه علوم و دیگر عرصههای فناورانه دارند و میتوانند به کاربردیتر شدن آموزش ها و خدمات منجر شوند. در همین راستا هم فعالان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات با کمک شبیهسازی و انیمیشن توانستهاند به 5 محصول فناورانه دسترسی یابند و توسعه این حوزه را رقم بزنند.
محصولاتی چون «سامانه ستیا (نمایش سه بعدی)»، «سیستم ضبط سه بعدی حرکات صورت»، «قالب های تولید انیمیشن،» «انیمیشن سریالی Woof meow» و «انیمیشن سینمایی لوپتو» که حاصل پیوند فناوری شبیهسازی و انیمیشن با اطلاعات و ارتباطات هستند و گامی موثر در توسعه بازار این دو عرصه محسوب میشوند.
این تولیدات با تلاش شرکتهای دانشبنیان و خلاق به تولید رسیدهاند و از حمایتهای مادی و معنوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای رسیدن به بازار بهره بردهاند. فناورانی از کرمان، تهران، قم و فارس به تولید این محصولات همت گمارده و به بازیگران این حوزه بدل شدهاند.
صنایع خلاق واز جمله صنعت انیمیشن و شبیه سازی یکی از پرکاربردترین فناوریهایی است که در دنیا مورد استفاده قرار می گیرد و هر روز بر تعداد علاقهمندان و فعالان این حوزه افزوده می شود. این فناوری در ایران نیز با ورود شرکتهای دانشبنیان و خلاق در مسیر توسعه یافتگی قرار دارد و توانسته به یکی از فناوری های کاربردی در توسعه دیگر علوم بدل شود.
البته صنعت انمیشین و شبیه سازی در ایران نیازمند حمایتهای بیشتر و ورود شرکتهای دانشبنیان و خلاقی است که بتوانند رونق این صنعت پرمخاطب و جهانی را در کشور رقم بزنند و فضایی برای فعالیت بیشتر و آسانتر برای علاقهمندان به این حوزه فراهم کنند.
مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
#23
Send to friends