ضرورت بازاریابی نوآورانه
مالک سعیدی*
147 تقاضانامه به کانون پتنت ایران ارائه شد
دفتر مالکیت فکری در سال 1384 به عنوان بخشی از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، فعالیت رسمی خود را آغاز کرد.
بزرگ ترین گمرک کشور به دستگاه اشعه ایکس ایرانساخت مجهز شد؛ ستاری: دانشبنیانها خلاء فناوری در گمرکات را پر کردند؛ استفاده از هوش مصنوعی به ارتقای زندگی در جامعه میانجامد
با حضورمعاون علمی و فناوری رییس جمهوری و وزیر امور اقتصادی و دارایی، در دو گمرک مرزی کشور، ایکسری کامیونی ایران ساخت رونمایی شد و به بهره برداری رسید.
پتنت؛ از مالکیت فکری حمایت شد و ثبت ایدههای بینالمللی رونق گرفت
کانون پتنت ایران معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری از ثبت پتنت بینالمللی حمایت میکند تا ایدهها به بازارهای جهانی راه بیابد.
دادهنما| برترین زیستبوم نوآوری چه ویژگیهایی دارد
چرخه نوآوری، شاخه های متعددی دارد. برخی شاخه ها با حمایت های مالی و برخی دیگر با راهکارهای مدبرانه زمینه رشد نوآوری در کشور را رقم می زنند.
6 هزار و 500 خدمت صادراتی ارائه شد؛ خدمات اثربخش برای گسترش بازار جهانی محصولات
توسعه بازار صادراتی محصولات شرکتهای دانشبنیان و خلاق از جمله اهدافی است که معاونت علمی و فناوری با حمایتهای مادی و معنوی دنبال میکند.
صندوقهای توسعه فناوری|تجاری سازی شرکتهای دانش بنیان تسهیل شد
با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از صندوق های توسعه فناوری چالش شرکتهای دانشبنیان برای دریافت ضمانتنامه و حمایت برطرف می شود.
فرصت حضور در بازارهای بینالمللی برای فعالان صنعت گیاهان دارویی فراهم شد
ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از رویدادهای کارآفرینی و تجاری حمایت میکند تا شرکتهای خلاق و دانشبنیان به بازار هدف برسند.
دادهنما: حجم تقاضاهای در گردش پتنت ایران چقدر است؟
یکی از مهمترین پیش نیازهای ورود محصولات دانش بنیان به بازارهای بینالمللی، اطمینان از حفاظت از حقوق و تضمین مالکیت فکری فناوران و شرکت ها بر آنها است.
فراخوان| کشورهای اسلامی تعامل میکنند تا انتقال فناوری شتاب بگیرد
قراردادهای انتقال فناوری یکی از ابزارهای کارکردی برای رسوخ فناوری به صنایع کشورها است که با ایجاد مشوقهایی، حمایت میشود.