مسابقات بین‌المللی برنامه‌نویسی TabCodeبه میزبانی دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد

مسابقات بین‌المللی برنامه‌نویسی TabCodeبه میزبانی دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 100934
با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، نخستین دوره مسابقات بین‌المللی برنامه‌نویسی TabCode به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد.

 به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مسابقه برنامه‌نویسی TabCode به سبک مسابقات ACM-ICPC برگزار خواهد شد. این رویداد با هدف شناسایی و پرورش نخبگان برنامه‌نویسی، فرصتی عالی برای دانشجویان و فارغ التحصیلانی که یکسال از تحصیلشان گذشته فراهم می‌آورد تا با شناسایی مسائل موجود حوزه برنامه سازی، تجربه ارزنده ای کسب کرده و رقابت های برنامه سازی را با استانداردهای بین المللی دنبال کنند.
به منظور آماده‌سازی هر چه بیش‌تر دانشجویان برای حضور موثر در مسابقات بین‌المللی برنامه‌سازی رایان، مسابقات دانشگاهی تحت عنوان «جام رایان» در دانشگاه‌های منتخب کشور در بازه‌ی تابستان و پاییز ۱۴۰۳ از جمله دانشگاه تبریز برگزار می‌شود. مسابقات جام رایان در 5 دانشگاه سطح کشور، از جمله بوعلی همدان، دانشگاه شیراز، دانشگاه سجاد مشهد و دانشگاه یزد برگزار گردید و تیم های اول مشخص و به مرحله نهایی راه یافتند. جوایز تیم های برتر نیز با حمایت معاونت علمی و فناوری به آنان اهدا شد.
با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، مسابقه‌ دانشگاهی برنامه‌سازی رایان (TabCode) در دانشگاه تبریز با هدف شناسایی و پرورش استعدادهای برتر برنامه‌نویسی استان در ادامه سیر مسابقات دانشگاهی جام رایان برگزار خواهد شد. این رویداد در قالب تیم‌های سه‌نفره فرصت مناسبی برای علاقه مندان حوزه برنامه سازی است تا توانمندی‌های خود را در این زمینه به چالش کشیده و فرصت حضور در رویداد بین المللی را کسب کنند.
جوایز
جوایز اهدایی به تیم‌های برتر به شرح زیر است:

 تیم اول مسابقه: ۱۵ میلیون تومان

تیم دوم مسابقه: ۱۰ میلیون تومان

تیم سوم مسابقه: ۷ میلیون تومان

۳ تیم بعدی: ۴ میلیون تومان• ۳ تیم بعدی: ۲ میلیون تومان
جوایز اول تا سوم به حداکثر یک تیم از هر دانشگاه تعلق می‌یابد. در ضمن اولین تیم هر مسابقه (از دانشگاه‌های خارج از تهران) یک سهمیه‌ی حضور در مرحله‌ی نهایی مسابقه‌ی بین‌المللی رایان را دریافت خواهد کرد.
شرایط و قوانین ثبت‌نام
کلیه دانشجویان و فارغ‌التحصیلانی که در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ از دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند، مجاز به ثبت‌نام می‌باشند.تشکیل تیم از دانشجویان دانشگاه‌های مختلف بلامانع است؛ با این حال، در صورت کسب رتبه اول، سهمیه شرکت در مسابقه بین‌المللی برنامه‌نویسی رایان به این تیم تعلق نخواهد گرفت.پس از پایان مهلت ثبت‌نام، فهرست نهایی تیم‌های پذیرفته‌شده در کانال رسمی تلگرام مسابقه به آدرس https://t.me/Tab_Code منتشر خواهد شد و از طریق آدرس ایمیل یا شماره تلفن همراه شرکت‌کنندگان اطلاع‌رسانی خواهد شد.تعداد تیم‌های مجاز برای شرکت در مسابقه ۶۰ تیم است.

ثبت‌نام‌ها به ترتیب اولویت انجام می‌شود و پس از تکمیل ظرفیت، ثبت‌نام بسته خواهد شد.علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت https://rayancup.ir/ مراجعه کنند.
نحوه برگزاری مسابقه
شکل برگزاری مسابقه به‌صورت تیمی بوده و شرکت‌کنندگان در تیم‌های ۳ نفره رقابت خواهند کرد. مسابقه TabCode به صورت حضوری در سالن لعل دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر برگزار خواهد شد. مدت زمان مسابقه نیز ۵ ساعت می‌باشد.
نحوه امتیازدهی
۱. مسائل: مجموعه‌ای از مسائل برنامه‌نویسی با درجه‌های مختلف سختی به تیم‌ها ارائه می‌شود.

۲. امتیازدهی: جدول امتیازات ابتدا بر اساس تعداد سوالات حل شده و سپس بر اساس سرعت حل سوالات تنظیم می‌شود.

3. پنالتی: در صورتی که تیم‌ها پاسخ نادرستی ارائه دهند یا چندین بار برای ارسال پاسخ اقدام کنند، با پنالتی زمانی مواجه می‌شوند
شرایط شرکت در مسابقه
تجهیزات

هر تیم مجاز به استفاده از یک لپ‌تاپ شخصی با قابلیت اتصال به شبکه وای‌فای اختصاصی مسابقه است. در صورت عدم همراه داشتن لپ‌تاپ شخصی، تیم‌ها موظف‌اند تا قبل از تاریخ ۵ آذرماه به ایمیل پشتیبانی مسابقه پیام دهند تا امکان استفاده از سیستم‌های موجود در دانشگاه برای آن‌ها فراهم شود.

دسترسی به اینترنت

در طول مسابقه، استفاده از هرگونه اتصال به اینترنت، از جمله تلفن همراه، ساعت هوشمند و ... به شدت ممنوع است و شرکت‌کنندگان تنها مجاز به استفاده از شبکه داخلی مسابقه هستند.

همچنین زبان‌های مجاز برای این مسابقه عبارتند از C++, C، Java و Python.در طول مسابقه مسئولین فنی حین برگزاری مسابقه در محل حاضر خواهند بود.

#20

 

بیشتر بخوانیم