system
تأمین مالی حوزه دانش‌بنیان در کشور در اولویت است
تأمین مالی حوزه دانش‌بنیان در کشور در اولویت است
در نشست تخصصی آشنایی با روش‌های تأمین مالی صادراتی مطرح شد؛

تأمین مالی حوزه دانش‌بنیان در کشور در اولویت است


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 37935
در نشست آشنایی با روش‌های تأمین مالی صادراتی که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، بر موضوع فراهم‌سازی بسترهای لازم به منظور تأمین مالی پروژه‌های فناورانه صادراتی تاکید شد.



در نشست آشنایی با روش‌های تأمین مالی صادراتی که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، بر موضوع فراهم‌سازی  بسترهای لازم به منظور  تأمین مالی پروژه‌های فناورانه صادراتی تاکید شد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در کشور،  نشست تخصصی آشنایی با روش‌های تأمین مالی صادراتی با حضور مدیران بانک توسعه صادرات و صندوق توسعه صادرات و تبادل فناوری با محوریت تسهیلات اعتبار خریدار و فروشنده، قبل و بعد از حمل، ضمانت‌های ارزی و ریالی در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.
در این نشست حسین حسینیان رئیس اداره صادرات کالا و سرمایه‌گذاری داخل کشور بانک توسعه صادرات ایران با بیان اینکه بانک توسعه صادرات اولین بانکی است که با همکاری صندوق های پژوهش و فناوری گام های موثری را برای تأمین مالی شرکت های دانش بنیان برداشته است اظهار کرد: تمرکز بانک توسعه صادرات بر حمایت از صادرات و پوشش ریسک‌های صادراتی است.
وی در بخش دیگر سخنانش افزود: به‌منظور فراهم‌سازی بسترهای لازم برای تأمین مالی پروژه‌های فناورانه از یک سو  و حمایت و توانمندسازی شرکت‌های دانش بنیان از سوی دیگر، صندوق پژوهش و فناوری توسعه صادرات شریف، به‌منظور تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان، راه‌اندازی شد؛ لذا زین پس درخواست‌های شرکت‌های دانش بنیان پس از بررسی و کارشناسی‌های لازم در مسیر دریافت تسهیلات قرار می‌گیرند.
حسینیان با اشاره به نحوه خدمات‌رسانی بانک به شرکت‌های دانش بنیان گفت:  خدمات بانک در قالب خدمات ارزی و ریالی، اعطای تسهیلات اعتباری به صادرکنندگان، اعطای تسهیلات ریالی و ارزی از محل منابع صندوق توسعه ملی ارائه می‌شود.
وی با اشاره به تفاهم‌نامه منعقدشده با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش بنیان بیان کرد:  در این میان اعطای تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان بر اساس تفاهم‌نامه‌های منعقده ادامه دارد.
رئیس اداره صادرات کالا و سرمایه‌گذاری داخل کشور بانک توسعه صادرات ایران خاطرنشان کرد: تسهیلات اعطایی بانک توسعه صادرات در سال ۹۵، بالغ‌بر ۵۱۸ میلیارد ریال، در سال ۹۶، مبلغ ۹۴۰ میلیارد ریال و تا پایان مرداد سال جاری به رقم ۴۲۳ میلیارد ریال رسیده که با نرخ ۱۲ درصد از محل منابع صندوق توسعه ملی پرداخت‌شده است.  
وی دوره تسهیلات بانک توسعه صادرات را برای کالا و خدمات مصرفی یک ماه تا سه سال، کالای واسطه‌ای یک تا سه سال، کالای سرمایه‌ای سه تا پنج سال، خدمات فنی و مهندسی یک تا سه سال و برای سرمایه‌گذاری سه سال و بیشتر اعلام کرد و در ادامه گفت: وثائق لازم برای دریافت تسهیلات بانک توسعه صادرات شامل وثائق غیر منقول، اوراق مشارکت، تضامین دولتی، ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت صادرات و صندوق های پژوهش و فناوری، سهام، سپرده، ضمانت‌نامه بانکی، سفته و قراردادهای لازم‌الاجرا است.
حسینیان تسهیلات بانک را در سه بخش میان مدت، بلند مدت و کوتاه مدت تعریف کرد و افزود: هر بخش از تسهیلات یادشده متناسب با نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش‌های مختلف فرایند صادراتی آن‌ها ارائه می‌شود.
وی گفت: با اهتمام جمهوری اسلامی ایران در زمینه پیشبرد و توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی، صادرکنندگان این حوزه توانسته‌اند با صدور تکنولوژی‌های بومی به بازارهای جهانی حضور موثری در عرصه فناوری‌های بین‌المللی داشته و طرح‌های بسیاری را به اجرا می‌رسانند.
همچنین در ابتدای نشست اقای استیری مدیرکل دفتر توسعه کسب و کار بین الملل ضمن مرور حمایت های معاونت علمی و فناوری از تسهیل فرایند تامین مالی صادراتی دانش بنیان ابراز داشت: تمامی شرکت های دانش بنیان دارای برنامه صادرات می توانند برای استفاده از تسهیلات موضوع تفاهم نامه مشترک منعقد شده بین معاونت علمی و فناوری و بانک توسعه صادرات، ضمن مکاتبه با معاونت توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری، موضوع درخواست خود را برای دریافت تسهیلات سرمایه در گردش اعلام نمایند.
نشست برگزار شده از سلسله نشست‌های کسب‌وکار دانش بنیان بوده که به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می‌شود
پایان پیام/32

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت: