بسترسازی برای حضور و توانمندسازی دانش آموزان در زیست بوم دانش بنیان و خلاق
دبیر ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم تاکید کرد

بسترسازی برای حضور و توانمندسازی دانش آموزان در زیست بوم دانش بنیان و خلاق


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 101070
دبیر ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم در بازدید از مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف طی سخنانی گفت: در حوزه توسعه بازار، فضای توسعه کسب و کار و توسعه محصولات، این ستاد آمادگی همکاری و همیاری بر اساس مکانیزم های حمایتی معاونت را دارد.
 

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مسعود حسنلو، دبیر ستاد توسعه فناوری های فرهنگی و نرم، بهروز آهنگر بیگ، مسئول کارگروهای تخصصی و یاسر قرائی مسئول کارگروه آموزش و یادگیری ستاد از مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف بازدید کردند.

این بازدید که در فضایی صمیمانه برگزار شد، فرصتی بود تا دانش‌آموزان برگزیده مرکز نوآوری لنسر شریف، پروژه‌ها و دستاوردهای فناورانه خود را در حضور دبیر ستاد به نمایش بگذارند.

در این نشست در خصوص فعالیت های مجموعه و ساختارها و سازو کارهای لازم برای توسعه فعالیت های نوآورانه و فناورانه این مرکز در عرصه آموزشی و توانمندسازی بحث و تبادل نظر صورت گرفت. همچنین بر ضرورت شبکه سازی و اجتماع سازی بازیگران اکوسیستم نوآوری و فناوری در حوزه آموزش تاکید شد.

رامبد دانش پژوه، مدیرعامل این مرکز گفت: هدف این مجموعه آموزش و توانمندسازی اولیه فریلنسرها در حوزه دانش آموزی با هدف آشناسازی آنها با فضای اقتصاد خلاق و دانش بنیان است.

وی در ادامه گزارش برخی اقدامات این مجموعه مانند برگزاری رویدادهای مرتبط با حمایت معاونت علمی اعم از کید کدها، رویداد رباتیک در کردستان عراق، بوت کمپ های اینترنت اشیا و ... را ارائه کرد.

مسعود حسنلو، دبیر ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم طی بازدید از این مرکز که با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان راه اندازی شده است با اشاره به اینکه توسعه فناوری ها و نوآوریهای حوزه آموزش و یادگیری ذیل حوزه های ماموریتی این ستاد در سند ملی توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم است، گفت: در حوزه توسعه فضای کسب و کار و توسعه محصولات، ستاد آمادگی همکاری و همیاری بر اساس مکانیزم های حمایتی معاونت را دارد. این گونه زیرساخت های دانش آموزی، بسترهای اولیه جهت توانمندسازی و مهارت آموزی و یادگیری را برای حضور دانش آموزان در بنگاه های دانش بنیان و خلاق آینده فراهم می آورد.

وی ادامه داد: ستاد آمادگی دارد ضمن حمایت از شبکه سازی و توسعه فعالان زیست بوم توسعه دهنده فناوری و نوآوری در حوزه آموزش و یادگیری، زمینه همرسانی، معرفی و ایجاد دسترسی برای فریلنسرهای حوزه دانش آموزی پس از دوران مدرسه به استارتاپ ها، شرکت های دانش بنیان و خلاق را از طریق سازوکارهای شبکه ای موجود در ستاد فراهم کند تا ضمن پرورش این سرمایه های اجتماعی از آنها در اکوسیستم نوآوری و فناوری بهره گرفته شود.

در این نشست، همچنین بر ضرورت تمرکز مجموعه های شتابدهنده ای مثل لنسر شریف بر فعالیت های مبتنی بر توسعه بازار محصولات و درآمد زایی تاکید و مقرر شد لنسر شریف نیز در این زمینه ورود جدی داشته باشد.

گفتنی است مرکز نوآوری لنسر شریف، یک مرکز تخصصی آموزش و توانمدسازی حوزه برنامه نویسی دانش آموزی در ناحیه نوآوری دانشگاه صنعتی شریف است که با حمایت های معاونت علمی در زمستان 1401 تاسیس شد. این مرکز در حوزه های رباتیک، برنامه نویسی بلوکی، طراحی وب و اینترنت اشیاء فعال است.

#15



نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم