دستاورد| تولید خمیردندان پروبیوتیک نانویی برای دندانهای حساس
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، دندانها به وسیله لایهای به نام مینا که روی عاج قرار گرفته، پوشیده شدهاند. در صورت آسیب دیدگی مینای دندان، دندان حساس میشود. در اغلب اوقات این حساسیت در ناحیهای که تاج دندان به لثه اتصال پیدا میکند، اتفاق میافتد. افرادی که دارای دندانهای حساس هستند باید حتما از خمیر دندانهای مخصوص استفاده کنند تا حساسیت آنها کاهش یابد. شرکت نوپای استاری دنت با پشتوانه طرحهای متنوع تحقیقاتی در حوزه دهان و دندان در مراکز تحقیقاتی مواد دندانی و سلامت دهان و با هدف فرمولاسیون تخصصی محصولات دهان و دندان نظیر خمیردندان، دهانشویه و تولید گلس آینومر (ماده پرکننده دندان) فعالیت خود را آغاز کرده است.
یکی از محصولات تخصصی فرموله شده در مجموعه استاری دنت، خمیردندانی تخصصی با فرمولاسیونی نوین برپایه مشتقات طبیعی نظیر عصارههای گیاهی است که عاری از ترکیبات شیمیایی بوده و از ترکیبات ارزشمند پروبیوتیک دهانی و نیز نانوساختار هیدروکسی آپاتیت بهره میبرد. ترکیباتی که در این خمیردندان استفاده شده است، کمک شایانی به کنترل بار میکروبی و سلامت دهان، استحکام مینای دندان، جلوگیری از ایجاد پلاک بر روی دندان و کاهش حساسیت آن خواهد کرد.
پیشگیری از سرطان دهان و کمک به درمان کاندیدیازیس، پیشگیری از ایجاد پلاک بر روی دندان وکمک به رفع بوی بد دهان، کاهش حساسیت و جلوگیری از پوسیدگی و تخریب دندان از ویژگیهای این محصول است.
این خمیر دندان برای عموم مصرفکنندگان و کودکان بالای هفت سال مناسب بوده و حاوی مواد طبیعی است. این محصول، طرح برگزیده شهید احمدی روشن در سال ۱۴۰۲ بوده است.
انتهای پیام
Send to friends