دانش‌بنیان| نمونه‌بردار پیشرفته تولید شد تا نیاز آزمایشگاه‌ها به واردات رفع شود

دانش‌بنیان| نمونه‌بردار پیشرفته تولید شد تا نیاز آزمایشگاه‌ها به واردات رفع شود


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 81372
یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت دستگاه نمونه‌بردار پیشرفته آزمایشگاهی شده است.

مرتضی استادرحیمی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان پل ایده‌آل پارس با بیان اینکه سمپلر آزمایشگاهی از پایه‌ای‌ترین تجهیزات آزمایشگاهی هستند و انجام بسیاری از آزمایش‌ها بدون این تجهیزات ممکن نیست، افزود: این محصول با عملکردی مطابق استاندارد و الزامات بین‌المللی تولید شده است.

 

نیاز تمام آزمایشگاه‌های کشور

حجم برداری و انتقال میزان مشخصی از نمونه مایع یکی از پایه‌ای‌ترین و متداول‌ترین فرآیندها در آزمایشگاه‌ها است. سمپلرهای آزمایشگاهی تجهیزاتی هستند که از آن‌ها برای حجم‌برداری در مقادیر بسیار دقیق و کم استفاده شود.

این تجهیزات در تمامی آزمایشگاه‌های تشخیص پزشکی، آزمایشگاه‌های تحقیقاتی و دارویی، آزمایشگاه‌های صنایع شیمیایی و پتروشیمی، آزمایشگاه‌های صنایع غذایی و دیگر آزمایشگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 با توجه به تأثیر مستقیم حجم نمونه در نتایج آزمایش، دقت  و درستی عملکرد سمپلر بسیار مهم است. عملکرد ضعیف تجهیز از یک‌سو نه‌تنها می‌‌تواند منجر به خطا در تشخیص و تست شود، از سوی دیگر تکرارپذیری نتایج یک تست را با مخاطره مواجه می‌سازد و در عمل امکان صحه‌گذاری نتایج تست آزمایشگاهی از بین می‌رود.

میکروپیپت‌های PIP از حجم یک تا 1000 میکرولیتر، طراحی و تولید شده‌اند و گستره جامعی از نیازهای بخش‌های تشخیصی و تحقیقاتی مانند زیست‌شناسی مولکولی، میکروبیولوژی، بالینی، کشت سلولی و موارد دیگر را پوشش می‌دهند.

دقت‌افزایی در محل تولید

سمپلرهای ایران‌ساخت برای پاسخ‌گویی به نیازهای آزمایشگاه‌های کشور و همچنین رقابت با نمونه‌های خارجی موجود، به‌گونه‌ای طراحی و تولید شده‌اند که مانند تمامی سمپلرهای مطرح جهانی عملکردی مطابق با استانداردهای بین‌المللی داشته باشند.

برای ارزیابی و اطمینان از دقت و صحت عملکرد سمپلرها، آزمایشگاه تخصصی کالیبراسیون سمپلر در محل تولید این تجهیزات راه‌اندازی شده است و این آزمایشگاه موفق به دریافت گواهی‌نامه ISO 17025 از مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران شده است.

این ابزار، هرروزه و با تناوب بالا در آزمایشگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد و متخصصین برای حجم‌‌برداری نمونه‌های مختلف مانند اسیدها و بازها، بافرها، محلول‌های نوکلئوتیدی، ترکیبات فرار، ترکیبات رادیواکتیو، محلول‌های ویسکوز و موارد دیگر از این تجهیزات استفاده می‌کنند. این تناوب بالای کاربری و تنوع نمونه‌ها به‌صورت مستقیم بر روی دقت سمپلرها تأثیر می‌گذارند، از همین رو کالیبراسیون پیوسته و سرویس مداوم سمپلرها نقش کلیدی در عملکرد آن‌ها دارد.

 

مطابق استاندارد و الزامات بین‌المللی

از مزیت‌های سمپلرهای علاوه بر کیفیت و دقت عملکردی، می‌توان به پشتیبانی و ارائه خدمات پس از فروش این تجهیزات اشاره کرد. از جنبه‌ی اقتصادی تولید این محصول منجر به اشتغال در حدود 100 نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم شده است. این محصول باتوجه به عملکردی مطابق استاندارد و الزامات بین‌المللی تولید شده و به کشورهای همسایه نیز صادر شده است.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان پل ایده‌آل پارس در خصوص حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: این مجموعه با ایجاد فرآیندهای حمایتی متنوع در بخش‌های مختلف از مشاوره نمونه‌سازی و تولید تا اخذ استانداردها و گواهی‌نامه‌ها و ایجاد بسترهای متنوع جهت ارتباط بین تولیدکننده و مصرف‌کننده، نقش پررنگی در معرفی کالای فناور محور به مخاطبین ایفا کرده است.

 

مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

#

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
محصولی دانش‌بنیان پایداری مواد صنعتی را افزایش داد؛ رفع 80 درصد نیاز کشور
محصولی دانش‌بنیان پایداری مواد صنعتی را افزایش داد؛ رفع 80 درصد نیاز کشور
99/12/12 - 08:13
فناوران تجهیزات تحقیقاتی آزمایشگاه‌ها ساختند و جای خالی نمونه وارداتی را پر کردند
فناوران تجهیزات تحقیقاتی آزمایشگاه‌ها ساختند و جای خالی نمونه وارداتی را پر کردند
99/11/28 - 14:10
«مقابله با تحریم» مأموریت امسال شرکت‌های دانش‌بنیان است
«مقابله با تحریم» مأموریت امسال شرکت‌های دانش‌بنیان است
98/03/05 - 17:30
بیشتر بخوانیم