با تلاش 178 مجموعه آزمایشگاهی فناوریهای کشاورزی و محیط زیست ارتقا یافت؛ اشتراکگذاری 4 هزار دستگاه
برخی کارشناسان معتقدند که موتور اصلی رشد و توسعه اقتصادی کشورهای در حال توسعه صنعت کشاورزی است. پس باید سرمایهگذاریها در این حوزه از زمین کشاورزی تا سفره مردم به شکلی استاندارد و هدفمند صورت گیرد. این صنعت نقشی تاثیرگذار در رونق اقتصادی دارد و میتواند به عنوان اهرمی برای پیشرفت کشور استفاده شود.
در کنار این صنعت بزرگ و ثروتآفرین نباید حفاظت از محیط زیست و نگهداشت این عرصه مهم و حیاتی در کشور نیز فراموش شود. استفاده از خدمات آزمایشگاهی برای تولید محصولات کشاورزی سالم و سازگار با محیط زیست ضرورتی است که شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به آن واقف است و سعی دارد با حمایت از مجموعههای آزمایشگاهی فعال حوزه کشاورزی و محیط زیست، گامی برای حفظ این دو صنعت راهبردی در کشور بردارد.
در همین راستا نیز با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری 178 مجموعه آزمایشگاهی در این حوزهها شناسایی شدند و مورد حمایت قرار گرفتند. اتفاقی که به اشتراکگذاری 4 هزار و 907 دستگاه و تجهیز آزمایشگاهی منجر شد.
آسیاب مخلوط کن(2 دستگاه)، آون خلاء( 10 مورد)، اتاق تمیز(1 مورد)، اتاقک آزمون دما و رطوبت( 1 مورد)، اتاقک رشد( 7 مورد)، اتوکلاو( 105 دستگاه)، التراسانتریفیوژ (1 مورد)، انکوباتور سرد اندازه گیر اکسیژن بیولوژیکی( 17 مورد)، تشعشع سنج(10 مورد)، حمام فراصوت( 36 مورد) و غیره از جمله دستگاههای به اشتراک گذاشته شده است.
همچنین مجموعههای آزمایشگاهی چون آزمایشگاه شرکت تحقیقاتی علوم حیاتی فاروق، آزمایشگاه شرکت فردوس طب شفاء، آزمایشگاه آلودگی هوا و عوامل فیزیکی پژوهشگاه نیرو، آزمایشگاه آنالیز دستگاهی (دانشکده مهندسی شیمی) دانشگاه صنعتی امیرکبیر، آزمایشگاه ابزار دقیق موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، آزمایشگاه بازیافت آب دانشکده مهندسی شیمی (پردیس دانشکده های فنی) دانشگاه تهران، آزمایشگاه تحقیقاتی نانو مواد معدنی دانشکده شیمی (پردیس علوم) دانشگاه تهران و غیره هم از جمله مجموعههای فعال در این حوزه هستند.
مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
#23
Send to friends