فینوتکس| برگزاری 6 کارگاه آموزشی برای تنوع بخشیدن به نظام تامین مالی نوآوری
در نخستین رویداد بینالمللی تامین مالی نوآوری و فناوری(فینوتکس) 6 کارگاه آموزشی با هدف توسعه نظام تامین مالی نوآوری در کشور برگزار خواهد شد.
اسدیفرد: دانشبنیانها توان خلق راهکارهای موثر و مختص بازار مناطق محروم را دارند
معاون توسعه شرکتهای دانشبنیان معاونت علمی در جمع شرکتهای دانشبنیان توانمند در رفع محرومیت در کشور بر ظرفیت بالای شرکتهای دانشبنیان در تامین نیازهای خاص مناطق محروم تاکید کرد.
ارایه نیازهای نوآورانه برای نظام قانونگذاری در اینوتکس
برای نخستین بار نیازهای نوآورانه برای نظام قانونگذاری و کارکرد نظارتی مجلس در نمایشگاه اینوتکس ارائه می شود.
فراخوان| شرکتهای توانمند در مدیریت پروژههای فناورانه حوزه آب شناسایی میشوند
«فراخوان شناسایی شرکتهای مدیر طرح» برای ارزیابی و داوری طرحهای پیشنهادی و نظارت بر اجرای طرحها و پروژههای مصوب در حوزههای آب، اقلیم و محیطزیست منتشر شد.
ارائه خدمات تجاریسازی از سوی 413 شرکت دانشبنیان
با توجه به اهمیت موضوع تجاری سازی و فروش محصولات برای شرکتهای دانشبنیان به عنوان یکی از چالشهای اصلی این شرکتها، 413 شرکت دانشبنیان در حوزه خدمات تجاری سازی ارزیابی و هم اکنون در حال فعالیت هستند.
دستاورد؛ تولید تجهیزات مخابراتی با دانش فنی بومی
یک شرکت دانشبنیان، با استفاده از دانش بومی و فناوری روزآمد زمینه را برای تولید داخلی و بومی تجهیزات زیرساختی پیشرفته مورد نیاز کشور در حوزه مخابرات و ارتباطات فراهم کرده است.
نیازها به توانمندیها متصل میشود تا بازار فناوری رونق گیرد
پنجاهوچهارمین نشست مجازی بروکرهای شبکه فنبازار ملی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری 14 اردیبهشتماه سال 1402 برگزار میشود.
فراخوان| شناسایی شرکتهای مدیر طرح توسط معاونت علمی
طی اعلام فراخوانی، شرکتهای مدیر طرح در حوزه توسعه گلخانه ها، مزارع پرورش میگو و قفسهای پرورش ماهی در دریا توسط معاونت علمی شناسایی میشوند.
با طراحی سامانهای دانشبنیان؛ مشارکت شهروندان در مدیریت محلات ارتقا یافت
«سامانه مدیریت محلات شهر» یکی از دستاوردهای زیستبوم فناوری و نوآوری است که با اتکا به توان دانشی و تخصصی جوانان کشورمان طراحی و تولید شده است.
سهم 2/6 درصدی حوزه گیاهان دارویی و فرآوردههای گیاهی از سبد تولید علم در ایران
حوزه گیاهان دارویی در نقشه جامع علمی کشور یکی از اولویتهای اصلی در بخش علوم پایه محسوب میشود و توسعه این صنعت به شکل چشمگیری در رشد بخشهای متعدد علمی اثرگذار است.