افزایش بهره‌وری در تولید انرژی‌های تجدیدپذیر با توربین‌های بومی

افزایش بهره‌وری در تولید انرژی‌های تجدیدپذیر با توربین‌های بومی


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 91158
یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان موفق شده است با تولید و تجاری‌سازی توربین‌های باد، زمینه را برای استفاده از انرژی‌های نو و تجدیدپذیر فراهم کند.

شهریار صابر مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته هوا خورشید به معرفی توربین‌های بادی به عنوان محصولات دانش‌بنیان این مجموعه پرداخت و گفت: با توجه به لزوم به کارگیری انرژی‌های تجدیدپذیر مانند انرژی خورشید و انرژی باد تصمیم به تولید توربین‌های بادی کردیم برای این منظور در ابتدا توربین‌هایی با سایز یک تا 30 کیلو وات تولید شدند و در حال حاضر این توربین‌ها با سایز 250 کیلووات به تولید می‌رسند.

وی با اشاره به مزایای بهره گیری از انرژی‌های تجدید پذیر ادامه داد: استفاده از انرژی تجدیدپذیر منجر به تولید انرژی برق و کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی می‌شود، از طرف دیگر استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در موضوعات مرتبط با محیط زیست نیز بسیار کار برد دارد و منجر به مسائلی چون کاهش آلودگی هوا خواهد شد.

صابر بیان اینکه این محصول نمونه داخلی ندارد، تولید دانش فنی توسط مجموعه صنایع پیشرفته هوا خورشید را مزیت رقابتی این شرکت معرفی کرد و گفت: دانش فنی این محصول را خودمان به دست آوردیم که این امر منجر شده است در تغییرات منعطف باشیم ضمن آنکه کاربرد توربین‌ها نیز افزایش یافته است به طوری‌که این توربین ها با تغییر پارامترها در تونل‌های مختلف بادی، قابل استفاده هستند.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان صنایع پیشرفته هوا خورشید با بیان اینکه با پیاده سازی این دانش فنی دیگر نیازی نیست که برای هر تونل به یک توربین منحصر به فرد مورد استفاده قرار گیرد، افزود: استفاده از این توربین‌ها می‌تواند تا 70 درصد از ارزبری جلوگیری کند.

مدیرعامل شرکت  در خصوص اشتغال ایجاد شده توسط این محصول دانش‌بنیان عنوان کرد: در زمان تولید دانش فنی حدود 120 تا 130 نفر در واحد‌های تحقیق و توسعه و سایر واحدها مشغول به فعالیت بودند.

وی ادامه داد: در حال حاضر ساخت این محصول در مرحله تجاری‌سازی قرار دارد.  بعد از دریافت سفارش اشتغال ایجاد شده بسیار بالا خواهد بود به طوری‌که برای 40 سفارش سالیانه 140 تا 150 نیروی کار مشغول به فعالیت خواهند بود.

صابر،  با تاکید بر اینکه حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منجر به رشد و رونق شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق می‌شود گفت: بازار این محصول بسیار خاص است و نیاز به معرفی و توسعه دارد که حمایت آن معاونت محترم در گسترش آین محصول بسیار تاثیرگذار است.

 

معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری

#11

 

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم