بیش از 600 نفر از متخصصان خارج از کشور تسهیلات نظام وظیفه تخصصی دریافت کردند
مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در قالب برنامه حمایت از انجام پروژه های تخصصی برای مشمولان سربازی، متخصصان و کارآفرینان ۴۰۰ دانشگاه برتر دنیا، به این افراد تسهیلات گذراندن دوره پروژه 14 ماهه جایگزین خدمت سربازی و طی دوره 45 روزه آموزشی ارائه میکند. این افراد پس از گذراندن دورههای مشخص شده موفق به اخذ کارت پایان خدمت میشوند.
در این طرح، ثبت درخواست تا تایید نهایی متقاضی با احتساب فرآیند راستیآزمایی و اخذ مستندات مورد نیاز حداکثر یک ماه زمان میبرد. همزمان با اجرای حمایت مذکور متقاضیان میتوانند از حمایتهای دیگر مانند پسادکتری، جذب هیئت علمی، اشتغال در شرکتهای دانش بنیان استفاده کنند.
از ۸۲۰ در خواست پروژه تخصصی تخصصی ثبت شده در سامانه connect.isti.ir تاکنون بیش از ۶۰۰ نفر از متقاضیان موفق به استفاده از این حمایت شدهاند و این روند در سال جدید هم ادامه خواهد داشت.
۳۶ درصد متقاضیان انجام پروژه از امریکا و ۳۱ درصد از کانادا و مابقی از اروپا، استرالیا و کشورهای آسیایی و حدود نیمی از آنها دانشآموخته یکصد دانشگاه برتر دنیا هستند.
مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اجرای این برنامه در تلاش است تا در قالب حمایت از انجام پروژههای تحقیقاتی و فناورانه همچون «پسادکتری»، «فرصت مطالعاتی»، «استاد مدعو و معین»، «راهاندازی کسبوکارهای فناورانه»، «اشتغال در شرکتهای فناور» و «برگزاری سخنرانی و کارگاههای تخصصی» به ارتباط موثر متخصصان ایرانی خارج از کشور با مراکز علمی و فناوری برگزیده کشور کمک کند.
«ارتقای سطح علمی و حرفهای پایگاه تخصصی همکار»، «فراهم کردن شرایط مناسب برای توسعه فناوریهای نوظهور و پیشرفته در کشور»، «فراهم کردن شرایط انتقال مهارتها، روشها و قابلیتهای خدماتی نوین توسط متخصصان ایرانی خارج از کشور به داخل» و «کمک به تاسیس شرکتهای فناور در حوزههای فناوری پیشرفته» از جمله مهمترین اهداف اجرایی کردن این برنامه توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.
گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/23
Send to friends