دانشگاهها به یاری ارتقای فناوریهای حوزه آب میآیند؛ خیز ایران برای کسب مقام نخست منطقه
یکی از اهدافی که زیستبوم فناوری و نوآوری دنبال میکند، استفاده از ظرفیتهای دانشی و تخصصی موجود برای ارتقای سطح علمی کشور است. هدفی که به شناسایی تواناییهای موجود میانجامد.
سلولهای بنیادی چگونه به ارتقای سلامت کمک کرد و جراحی بازساختی توسعه یافت
بهره مندی های نوآورانه پزشکی بازساختی از سلولهای بنیادی در ارتقای سلامت و درمان پررنگ شده و کارکردهای تازهای از این فناوری را میبینیم.
اصلاح زیرساختهای آزمایشگاهی
جواد کریمپور*
پلیمرهای زیستی ایرانساخت چگونه پزشکی بازساختی را متحول کرد
محصولات ایران ساخت در حوزه پلیمرهای زیستی، کاربردهای صنعتی و پژوهشی بسیاری در پزشکی بازساختی را رقم زده و نیاز کشور را تا حدود زیادی پوشش داده اند.
لیزر و چاپ| آینده طراحی تجهیزات صنعتی کشور با چاپگرهای سهبعدی ترسیم میشود
فناوری چاپ سهبعدی یکی از حوزههایی است که با همگرایی فناوریهایی مانند مواد و ساخت پیشرفته، تولید محصولات خلاقمحور با دانش روز را سرعت داده است.
توسعه فناوریهای سد زیرزمینی؛ گسترش آببندانهای آبشاری به کمبود آب پایان میدهد
حفر قنات به عنوان یکی از قدیمیترین روشهای مقابله با کمآبی، آسیبهای زیست محیطی دارد اما فناوری سدهای زیرزمینی به کمک رفع این چالش آمده است.
تجاریسازی مرغ لاین با 6 برنامه ملی اجرایی میشود؛ شناسایی ظرفیتهای موجود
ایران یکی از معدود کشورهای دارای فناوری تولید مرغ لاین است. نژادی که میتواند تولیدات ایران در حوزه مرغ را افزایش دهد و کشور را از این نظر خودکفا کند. ارتقای تولید این حیوان در اولویت ستاد توسعه زیست فناوری قرار گرفت.
فناوریهای همگرا | جایگزین زیستی استخوان به یاری بیماران آمد
ایمپلنت های استخوانی قابل جذب، نیازی به خارج کردن از بدن نداشته و ضمن سازگاری با بدن، بیمار را متحمل دردها و هزینه های بعدی نمی کند.
رونمایی از محصولات دانشبنیان حوزه مکانمحور؛ چالشهای این حوزه ارائه میشود
با حمایت ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حملونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری «نشست تخصصی چالشها و راهبردهای حوزه GNSS در سطح ملی» برگزار میشود و آخرین محصولات دانشبنیان حوزه ژئوماتیک نیز رونمایی خواهد شد.
6 نرمافزار تلفن همراه برای هوشمندسازی کسبوکارها تولید شد؛ توسعه اشتغالزایی
با توسعه و رشد فناوری در سالیان اخیر، کسب و کارها به شدت دچار تغییرات ساختاری شدند. به همین دلیل اگر با طوفان فناوری همراه نشوند قطعا از قافله بازار و هم صنفان خود عقب میمانند. بر همین اساس تاکنون 6 نرمافزار کاربردی در گوشیهای همراه برای هوشمند کردن کسب و کارها طراحی شده است.