کودهایی از جنس طبیعت
محققان و دوست داران طبیعت تقویت، حاصلخیزی و باروری خاک، تامین نیازهای غذایی سالم و غنی، برداشت بیشتر محصولات کشاورزی به دور از آلودهسازی زیست بوم، افزایش محصول از نظر کمی وکیفی بدون آسیب رساندن به اکوسیستم مزرعه را مهمترین دلائل استفاده از کودهای زیستی میدانند.
اطلاعیه؛ پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی امسال برگزار نمیشود
جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، داروهای گیاهی و فرآورده های طبیعی هر دو سال یکباره برگزار میشود و در نوع خود بزرگ ترین رویداد این حوزه محسوب میشود. این رخداد به دلیل همه گیری شیوع ویروس کووید 19 در سال جاری، برگزار نمی شود.
خبر مهم| ۵ شرکت به حوزه ساخت واکسن کووید19 ورود کرد
از آغازین روزهای شیوع بیماری کرونا در کشور زیستبوم فناوری و نوآوری دست به کار شد تا نیازهای درمانی و پیشگیرانه این بیماری را در کشور فراهم کند. یکی از این حوزههای درمانی تولید واکسن بیماری کرونا بود. آنطور که مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری میگوید: « از روزهای آغاز بیماری کرونا در کشور از شرکت های فعال در حوزه واکسن آنفلوآنزا خواستیم که راههای رسیدن به واکسن این بیماری را بررسی کنند. در حال حاضر هم 5 شرکت به این حوزه ورود کرده اند.»
بازار واقعی انرژی و تفاوت آن با شبهبازار
شهرام اتفاق*
بیش از 34 شرکتفناور محصولات دانشبنیان علوم و فناوریهای شناختی تولید میکنند
افسردگی، آلزایمر و بیماریهای شناختی دیگری وجود دارد که زندگی افراد را مختل کرده است، این مشکلات بخش کوچکی است که علوم و فناوریهای شناختی به افراد کمک میکند تا زندگی بهتری را تجربه کنند، شاید تا چند سال پیش فعالیتهای کمی در این حوزه انجام میشد اما اکنون زیست بوم فناوری و نوآوری این حوزه به سرعت در حال رشد و گسترش است.
مسابقهای برای توسعه صنعت گردشگری؛ تاکسیهای دریایی طراحی کنید
«طراحی تاکسیهای دریایی» عنوان مسابقهای است که در راستای گسترش صنعت گردشگری دریایی برگزار میشود. در این رویداد ایدهها در این حوزه شتابدهی میشود.
موانع توسعه کسبوکارهای دانشی را مرتفع میکنیم
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان یکی از ارکان تسهیلگر در حوزه دانش، فناوری و نوآوری در کشور، حمایت از جامعه علمی و فناوری کشور را در اولویت کاری خود قرار داده است. آنطور که رییس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری میگوید: «در سال جاری معاونت علمی و فناوری به دنبال رفع موانع پیش روی فعالیت کسبوکارهای دانشی است.»
برنامه نانومچ؛ فناوران برای توسعه بازار ایده بدهند
چهارمین فراخوان دوره هشتم برنامه نانومچ منتشر شد تا تجاریسازی طرحهای نوآورانه حوزه فناوری نانو با سرعت بیشتری انجام شود.
دادهنما| از زیستبوم هوا و فضای ایران چه میدانیم
صنعت هوافضا شاخهای از رشتههای مهندسی است که تمرکز اصلی آن بر طراحی هواپیما و فضاپیما است. صنعتی پیچیده، گرانقیمت و کاربردی که همه کشورها هرینههای زیادی برای توسعه آن میپردازند.
شهرک فناوری و نوآوریهای صنعتی در منطقه 19 تهران احداث میشود
توسعه ایران با تکیه بر پیشرفت دانش و فناوری بومی میسر است. همین موضوع بهانهای شد برای امضای تفاهمنامه همکاری مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شهرداری تهران برای ایجاد و گسترش پهنههای نوآوری در تهران. طرح احداث و توسعه شهرک فناوری و نوآوریهای صنعتی موقوفه جراح تهرانی به عنوان یکی از نمونههای این کار به امضای رییس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری و شهردار منطقه 19 تهران رسید.