ارائه نیازهای فناورانه صنعت شیلات؛ ستاری: صنعت شیلات حوزهای بکر برای ورود فناوری و نوآوری است
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در این بازدید که با همراهی حسین حسینی رییس سازمان شیلات، گفت: حوزه کشاورزی یکی از عرصه هایی است که تعداد شرکت های دانش بنیان در آن پایین است و کمتر از ۴ درصد شرکت ها در این حوزه فعالیت می کنند. یکی از اولویتهای جدی امسال معاونت علمی و فناوری توسعه تعداد و فعالیت شرکتهای دانشبنیان در حوزه کشاورزی و شیلات است.
ستاری ادامه داد: تلاش و هم افزایی میان نهادهای مرتبط با این حوزه این است که ورود شرکتهای دانشبنیان به حوزه کشاورزی و شیلات بیشتر شود و بر همین اساس سرمایهگذاریهای بخش خصوصی هم در حال جذب شدن است. با این رویکرد جدید وزارت جهاد کشاورزی و سازمان شیلات که نمونه بارز آن همین شرکت ها و تولیداتی هستند که در این نمایشگاه عرضه شده است باید منتظر اتفاقات خوبی در این زمینه باشیم.
رییس بنیاد ملی نخبگان افزود: حوزه دریا عرصه ای است که در ایران بسیار مغفول است و جای کار زیادی دارد. این حوزه ظرفیت خوبی برای سرمایه گذاری و ورود فناوری دارد و معاونت علمی و فناوری تلاش دارد که این حوزه را با استفاده از فناوری توسعه دهد.
معرفی دستاوردهای فناورانه در حوزه شیلات
نسل جدید مکمل های خوراکی ماهیان پرورشی، مکمل های پروبیوتیک، ضدعفونی کننده های آب مزارع آبزی پروری، آب مغناطیسی در پرورش ماهی، نانو ماسک جلبک، سامانه ردیابی گله های ماهیان تن، دستگاه جداکننده و شمارنده تخم ماهی، دستگاه غذاپاش آبزیان، دستگاه برداشت میکروجلبک و کود ماهی، فرآوری و تولید پلیمرهای زیستی از جلبک های دریایی و غیره از جمله محصولاتی هستند که در این نمایشگاه عرضه شده اند.
مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
23#
Send to friends