دانشبنیانها تولید ماسک پنجلایه را برای کادر درمانی کشور شتاب دادند
بحران جهانی شده است. 《کرونا》 تغییرات اساسی در زندگی فردی و اجتماعی ایجاد کرده است. در حال حاضر هیچ دارو و واکسن تایید شدهای برای درمان وجود ندارد. اما محققان در سراسر جهان در حال تلاش برای تولید آن هستند. تولیدی که زمان بر است.
اما در این برهه زمانی تولید مواد و تجهیزات پزشکی مانند ماسک یکی از نیازهای اساسی خصوصا برای کادر درمان است. استفاده از این تجهیزات بیماری را کنترل میکند و سلاح این میدان مبارزه است. از همان روزهای نخست ورود بیماری به کشور شرکتهای دانش بنیان به خوبی وارد میدان شدند و خوش درخشیدند.
شتاب تولید ماسک برای کادر درمان توسط دانشبنیانها
به تازگی نیز یکی از شرکتهای دانش بنیان خط تولید ماسک N95 را با ساخت دستگاهی بومی راه اندازی کرد تا خدمت رسانی به کادر درمان با این اقدام فناورانه شتاب گیرد.
رضا میکائیلی مدیر شرکت دانش بنیان رادیس صنعت هوشمان ارتاویل درباره این اقدام گفت: دستگاه تولید کننده ماسک N95 در این خط تولید با استفاده از فناوری جوش التراسونیک و به صورت روتاری طراحی و ساخته شد که همزمان توان جوش و برش تا ۷ لایه را دارد.
تولید روزانه ۵ هزار ماسک N95
وی ادامه داد: در این خط ظرفیت تولید ۵ هزار ماسک در هر شیفت ۷ و نیم ساعت وجود دارد. در حال حاضر نیز ۱۵ هزار ماسک به صورت روزانه تولید میکنیم. البته با رفع گلوگاههای فرآیند خطوط تولید این ظرفیت تا ۳۰ هزار ماسک در روز قابل افزایش است.
میکائیلی همچنین بیان کرد: ماسکهای تولید شده از نوع N95 پنج لایه سوپاپ دار هستند که مناسب برای مبارزه با ویروس کرونا است. این اقدام گامی برای تامین انواع ماسک مورد نیاز کادر درمان، پرستاران و پزشکان است و پخش آن در بیمارستانهای کشور آغاز شده است.
به گفته وی، خط تولید ماسک ۳ لایه جراحی نیز توسط این شرکت دانش بنیان در حال راه اندازی است تا به وسیله آن روزانه ۶۰ هزار ماسک ۳ لایه جراحی تولید شود.
گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/۲۵
Send to friends