در آستانه هفته پژوهش و فناوری 1401؛ نمایش توانمندیها و دستاوردهای پژوهشی و فناورانه دنبال میشود
روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهوری با توجه به آغاز هفته پژوهش تا 45 روز آینده با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی مناسب جهت پیشبرد امور مربوط به این هفته در کلیه دستگاههای دولتی، اهمیت نقش آفرینی تمامی بخشهای اثرگذار در ارائه توانمندیها و دستاوردهای پژوهشی و فناورانه کشور را یادآور شد.
دهقانی فیروز آبادی در این نشست با اشاره به اهمیت نقش آفرینی دستگاههای اجرایی و وزارتخانهها برای هرچه پرشورتر برگزار شدن مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری سال جاری عنوان کرد: استفاده حدأکثری و پای کار آمدن تمامی ظرفیت دستگاههای اجرایی میتواند در پربارتر برگزار شدن این هفته اثرگذار بوده و گامی مؤثر در امیدآفرینی با ابزار دستاودهای پژوهشی و فناورانه در کشور به شمار میرود.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهوری، مهمترین ابزار برای توسعه پژوهش و اثرگذاری آن در کشور را اختصاص بازار ملی و بینالمللی به این حوزه دانست و افزود: بازار ملی یک اصل غیر قابل اجتناب و ضرورتی برای رونق پژوهشهای فناورانه کارآمد و نیاز محور است. مهمترین نیاز امروز شرکتها، فعالان حوزه پژوهش و فناوران، بازاری است که میتواند توسط دستگاههای اجرایی و بخشهای مختلف دستاندرکار در اختیار آنان قرار بگیرد. موضوع مهمی که قطعا توسعه پایدار و واقعی را به ارمعغان خواهد آورد.
با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان و معاونان پژوهش و فناوری وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی، در این نشست مصوب شد که در راستای برگزاری پربار هفته پژوهش، کلیه دستگاهها تقویم اجرایی خود را ظرف مدت یک هفته به دبیرخانه این رویداد ارائه دهند.
همچنین دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری نیز ملزم شد تا بسته رسانهای با هدف استفاده از ظرفیت پیامرسانها و شبکههای اجتماعی را با همکاری دستگاههای ذیربط تهیه کند. همچنین برگزاری نمایشگاههای استانی بر اساس نیازها و توانمندیهای هر استان با هدف به همرسانی فناوران، پژوهشگران، دانشجویان، استاندان فعالان شرکتهای دانشبنیان و خلاق با همکاری دبیرخانه شورای عتف و استانداریها در دستور کار قرار گرفت.
با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و دبیرخانه شورای عتف برای برگزاری کرسیهای نقد و نظر دانشگاهیان، پژوهشگران و فناوران با موضوع فناوری و پژوهش در دانشگاهها، حمایت از برگزاری رویدادهای فناورانه و پژوهشمحور در دانشگاههای سراسر کشور با استفاده از ظرفیتهای دانشجویان انجمنهای علمی-دانشجویی و نیز برگزاری تورهای بازدید علمی و پژوهشی با روایتگری فناوران و صنعتگران شاخص برنامه ریزی صورت گرفت.
استفاده از ظرفیت صدا و سیما و امکانات شهرداری پایتخت و سایر کلانشهرها برای اطلاع رسانی به شهروندان، آشنایی خانوادهها با ظرفیتهای دانشگاهها، پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد با تعامل و هماهنگی دانشگاهها و برگزاری نمایشگاه تقاضای ساخت و تولید ایرانی (تستا) با همکاری دستگاههای اجرایی از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مورد تأکید و تصویب قرار گرفت.
مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری#
Send to friends