با معرفی برترین استارتاپهای اینوتکس پیچ؛
رقابتهای استارتاپی رونق میگیرد
سالانه صدها رویداد استارتاپی با هدف ترویج کار آفرینی و فناوری در کشور برگزار میشود، تعداد قابل توجهی از این رویدادها توسط واحدهای وابسته به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شتابدهندهها، پارکهای علم و فناوری، مراکز نوآوری و غیره برگزار میشود.
این رویدادها با تهیج روحیه رقابت و ایجاد پویایی و نشاط در میان نوآوران و تیمهای استارتاپی، نقش موثری در حرکت رو به جلو کل زیست بوم و تزریق افکار و ایدههای نو ایفا میکند.
پس از همه گیری ویروس کویید 19 این رقابتها نیز از اثرات این بیماری مصون نماند و ناچار تعطیل شدند.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تکیه بر دانستههای شرکتهای دانش بنیان، اولین ارگان اجرایی کشور بود که به شکل گسترده و نظام مند کلیه رویدادها و اجتماعات خود را از فضای حقیقی به فضای مجازی منتقل کرد.
رقابتهای استانی اینوتکس پیچ از جمله این رویدادها است که برای رعایت پروتوکلهای بهداشتی به فضای مجازی منتقل شد.
دبیرخانه این رویداد با بررسی اولیه استارتاپهایی که برای شرکت در این رقابت آنلاین درخواست داده بودند، در نهایت 13 تیم را واجد شرکت در این رویداد دانست.
رویداد اینوتکسپیچ رویداد بزرگ رقابتی بین استارتاپهاست که خود از چندین بخش مختلف تشکیل شده است. در مرحله نخست استارتاپها به صورت آنلاین داوری شده و از استارتاپهای منتخب برای رقابت حضوری در مقابل سرمایهگذاران دعوت به عمل میآید. در این مرحله از رقابت که در استانهای مختلف برگزار میشود، ابتدا تیمهای استارتاپی درخصوص نحوه ارائه به سرمایهگذار آموزش دیده و در ادامه در حضور سرمایهگذاران محلی، به معرفی ایده یا محصول خود میپردازند.
در ادامه، از استارتاپهای برگزیده شده در این مرحله، به منظور حضور در نمایشگاه اینوتکس و نیز شرکت در رقابتهای نیمهنهایی، دعوت به عمل میآید.
گزارش از : مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/33
اخبار مرتبط:
استقرار شرکتهای دانشبنیان در اماکن مسکونی تهران با همکاری شهرداری تهران
تجاریسازی محصولات دانشبنیان با ارائه خدمات مشاوره توسعه فنی سرعت میگیرد
صاحبکار: توجه به شرکتهای دانشبنیان با امنیت کشور گره خورده است
درخواست های شرکت های دانش بنیان استان قم را با جدیت پیگیری می کنیم
۵ عامل شکست و موفقیت شرکتهای دانش بنیان
Send to friends