برندگان چهارمین دوره جایزه بینالمللی مصطفی را بشناسیم
چهارمین دوره جشنواره بینالمللی مصطفی آخرین روزهای مهرماه سال 1400 همزمان با هفته وحدت با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، برگزار شد.
دستاورد ۴۰ شرکت دانشبنیان حوزه کشاورزی و امنیت غذایی به نمایش درآمد؛ ارتقای استفاده از فناوریهای نوین در صنعت کشاورزی
نمایشگاه دائمی محصولات صادراتی ایرانساخت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری میزبان ۴۰ شرکت دانشبنیان و خلاق حوزه کشاورزی و امنیت غذایی بود.
چهارمین جایزه «مصطفی(ص)» اهدا شد؛ ستاری: «فناوری و نوآوری» تصویری است که باید از اسلام به جهان ارائه شود؛ جایزه مصطفی(ص) رشته همکاریهای علمی و فناورانه کشورهای اسلامی را تقویت میکند
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در شبی که تالار وحدت میزبان جمعی از برترین دانشمندان جهان اسلام، چهرههای علمی، سیاسی و فرهنگی از ایران و کشورهای اسلامی بود، ضمن تبریک هفته وحدت به مسلمانان، از اهمیت هم دلی و وحدت جوامع اسلامی گفت.
طرحهای کلان ملی و نوآوریهای اجتماعی در حوزه توانبخشی به نمایش درآمد؛ ستاری: نوآوری حلقه مفقوده حوزه تجهیزات توانبخشی ایرانساخت است؛ بازاری بزرگ پیش روی دانشبنیانها و خلاقهای این حوزه قرار دارد
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و امیرحسین قاضی زاده هاشمی معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران از طرحهای کلان ملی فناوری حوزه توانبخشی بازدید کردند.
طرح کلان ملی فناوری| رصد بیماران بدون وقفه و پیوسته انجام میشود؛ کاهش خطرات جابهجایی بیمار
طرح کلان ملی «طراحی و ساخت مانیتورعلائم حیاتی» با حمایت معاونت علمی و فناوری عملیاتی شد. در این طرح، پرتابل داخل دستگاه به مانیتور ماژولار تبدیل میشود و کاربردهای منحصر بفردی برای دستگاه فراهم میکند.
خانه خلاق و نوآوری «جامپا» آغاز به کار کرد؛ ستاری: جوانان خلاق و نوآور در محلههای کمبرخوردار ظرفیت بالایی برای ایجاد تغییر و کارآفرینی دارند
خانه خلاق و نوآوری «جامپا» در حوزه نوآوریهای اجتماعی در محله دروازه غار تهران با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گشایش یافت.
چالش برانگیزترین شرط برای ثبت اختراع آموزش داده میشود
«بررسی شرایط ثبت اختراع با تاکید بر گام ابتکاری به عنوان چالش برانگیزترین شرط» عنوان وبیناری است که توسط کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار میشود.
بازار فناوری گسترش یافت؛ 50 کارگزار مشارکت کردند
تعداد کارگزاران تجارت فناوری به عنوان مهمترین عوامل ایجاد بازار این حوزه به 50 عدد رسید. این شرکتها در سراسر کشور فعال هستند.
تنوع در محصولات گوناگون با توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات؛ بیش از 1500 دانشبنیان این حوزه را پیش میبرند
هزار و 546 شرکت عنوان دانشبنیانی را در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم افزارهای رایانهای را از مرکز شرکتهای دانشبنیان معاونت علمی دریافت کردهاند تا با فعالیتهای خود توسعهدهنده این حوزه فناورانه در کشور باشند.
طرح کلان ملی فناوری| دستگاه تولید ماسک سه لایه جراحی ایرانساخت شد
با توجه به نیاز کشور در روزهای شیوع کرونا به ماسک، یکی از طرحهای کلان ملی فناوری در این حوزه عملیاتی و دستگاه تولید ماسک سه لایه جراحی تولید شد.