اسامی شرکت‌های دانش‌بنیان مشمول معافیت مالیاتی سال 95 ابلاغ شد
صاحبکار خبر داد:

اسامی شرکت‌های دانش‌بنیان مشمول معافیت مالیاتی سال 95 ابلاغ شد


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 28367
به گفته رییس امور شرکتها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان امور مالیاتی کشور، طی بخشنامه‌ای به ادارات کل امور مالیاتی، اسامی 2401 شرکت‌ دانش‌بنیان که مشمول معافیت مالیاتی در سال مالی 95 شده‌اند را ابلاغ کرد.

به گفته رییس امور شرکتها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان امور مالیاتی کشور، طی بخشنامه‌ای به ادارات کل امور مالیاتی، اسامی 2401 شرکت‌ دانش‌بنیان که مشمول معافیت مالیاتی در سال مالی 95 شده‌اند را ابلاغ کرد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سید محمد صاحبکار رییس امور شرکتها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی گفت: بر اساس توافق به عمل آمده با سازمان امور مالیاتی، اطلاعات (2401) شرکت دانش‌بنیان که تا پایان سال 1395 در «کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان» تایید شده بودند، به سازمان امور مالیاتی کشور ارسال شد که متعاقبا از سوی رئیس سازمان امور مالیاتی کشور، طی بخشنامه شماره 107/96/200 مورخ 29/7/96 ، اسامی (2401) شرکت دانش‌بنیان مورد تایید کارگروه، به همراه مصادیق فعالیت‌های دانش بنیان آنها به ادارات کل امور مالیاتی در سطح کشور ابلاغ شد و برای همه ممیزان مالیاتی لازم الاجرا است.

وی توضیح داد: اطلاعات شرکت‌ها که در اختیار ادارات کل مالیاتی سراسر کشور قرار گرفته، صرفا تا انتهای سال مالی 1395 معتبر بوده و برای استفاده از معافیت‌های مالیاتی در سال‌های آتی، اطلاعات مورد نیاز بصورت سالیانه تکمیل و از سوی دبیرخانه کارگروه اعلام خواهد شد.

رییس امور شرکتها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی، با اشاره به ماهیت در حال تحول نوآوری و تغییرات سریع فناوری گفت: شاخصهای شناسایی شرکتهای دانش بنیان و نیز فهرست کالاها و خدمات دانش بنیان، هر ساله توسط کارگروه مورد بازنگری قرار می گیرد و در صورتی که تولید محصولی پس از چند سال بصورت عادی در بین شرکتها رایج شده و پیچیدگی فنی آن کاهش یافته باشد، محصول از لیست مصادیق مورد تایید کارگروه خارج خواهد شد. لذا برخی از محصولاتی که در گذشته و بر مبنای فهرستهای قبلی مصوب کارگروه، مورد تایید بوده و از معافیت ها نیز بهره مند بوده، اکنون بر اساس ارزیابی مجدد از شمول معافیتها خارج شده اند.

عضو هیئت علمی پژوهشکده مطالعات فناوری ادامه داد: همزمان با استفاده شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان از معافیت‌های مالیاتی موضوع ماده (3) قانون، امکان برخورداری آنها از سایر معافیتهای مالیاتی مندرج در جدول شماره 6 اظهارنامه مالیاتی از جمله معافیتهای مالیاتی واحدهای پژوهشی، فناوری و مهندسی مستقر در پارک‌های علم و فناوری نیز فراهم است.

 

صاحبکار بیان کرد: معافیت مالیاتی به همه درآمدهای شرکتهای دانش بنیان تعلق نمی گیرد و صرفا درآمد ناشی از کالاها و خدمات دانش بنیان مشمول معافیت مالیاتی است، لذا مصادیق فعالیت‌های مربوط به شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان بصورت الکترونیکی به سازمان امور مالیاتی کشور ارسال شد که خوشبختانه در بخش استعلام‌های سامانه اشخاص حقوقی سازمان امور مالیاتی قابل مشاهده و دسترس خواهد بود.

به گفته وی، با استفاده از ابزارهای دولت الکترونیک، سرعت و دقت در فرآیند اعمال معافیت مالیاتی افزایش می یابد. همچنین با ابلاغ رییس محترم سازمان امور مالیاتی، به منظور بررسی دقیق¬تر، پرونده مالیاتی شرکتهای دانش بنیان به گروه¬های ویژه ارجاع می شود. 

رییس امور شرکتها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی ادامه داد: تاکنون سازمان امور مالیاتی همکاری خوبی با معاونت علمی و فناوری رییس جمهور برای اجرای کامل معافیت مالیاتی شرکت‌های دانش بنیان داشته است که لازم است از توجه رئیس محترم و سایر همکاران سازمان امور مالیاتی کشور بصورت ویژه تشکر شود.

دبیر کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان بیان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیانی که سوالی درباره فرآیند معافیت مالیاتی داشته باشند می‌توانند با شماره تلفن83534 تماس بگیرند. همچنین ارائه مشاوره مالیاتی از طریق درخواست در سامانه bizservices.ir برای شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم است.

اطلاعات تکمیلی و متن کامل بخشنامه مربوط به معافیت مالیاتی سال مالی 95 و سایر مقررات مرتبط با معافیت مالیاتی شرکت‌های دانش‌بنیان بر روی سامانه www.Daneshbonyan.ir قرار دارد. 

پایان پیام/29

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم