افزودنی‌های پی‌وی‌سی در داخل کشور تولید می‌شوند
با تلاش یکی از شرکت های فناور کشور؛

افزودنی‌های پی‌وی‌سی در داخل کشور تولید می‌شوند


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 22625
یکی از شرکت‌های فناور کشورمان که در حوزه پلیمر فعالیت می‌کند توانسته است نیاز صنعت پی‌وی سی به افزودنی‌های تثبیت‌کننده حرارتی را با تولید این ماده تامین کند و با فروش آن به دیگر کشورها، ارزش افزوده ایجاد کند.

یکی از شرکت‌های فناور کشورمان که در حوزه پلیمر فعالیت می‌کند توانسته است نیاز صنعت پی‌وی سی به افزودنی‌های تثبیت‌کننده حرارتی را با تولید این ماده تامین کند و با فروش آن به دیگر کشورها، ارزش افزوده ایجاد کند.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ درب و پنجره‌ها، لوله‌ها و سازه‌های مورد استفاده در پروفیل‌ها بخش کوچکی از نقش پی‌وی‌سی در زندگی امروزمان به شمار می‌روند ضمن این‌که کابردهای پلیمر در صنایع بیش از این حرف‌هاست؛ اما این مواد برای داشتن کیفیت و کارایی لازم، نیازمند افزودنی‌هایی هستند.
به گفته مهشید غیاثی مدیرعامل یکی از شرکت‌های فناور کشورمان، پایدارکننده یا استابیلایزرها حرارتی پی‌وی‌سی یکی از همین افزودنی‌هاست که حضور آن نقش تعیین‌کننده‌ای در پایداری و کیفیت پی‌وی سی ایفا می‌کند.
این فعال فناور، استفاده به اندازه و دقیق پایدارکننده‌ها را زمینه‌ساز تولید پی‌وی‌سی با کیفیت و ارتقای صنایع وابسته به این ماده دانسته و می‌افزاید: مقدار ماده‌ای که در صد کیلوگرم پی‌وی سی استفاده می‌شود، کم‌تر از 5 کیلوگرم است بنابراین میزان بالایی نیست، اما همین موضوع اهمیت استفاده از ماده با کیفیت و تولید شده بر اساس دانش فنی به روز را بالا می‌برد زیرا میزان قابل توجهی از محصول نهایی را درگیر می‌کند.
 غیاثی همچنین صدور محصول و دانش فنی را از توانمندی‌های کشورمان در حوزه تولید فرآورده‌ها و محصولات این حوزه عنوان می‌کند و می‌افزاید: بیش از نیمی از نیاز کشور به این فرآورده را در داخلی تولید می‌کنیم ضمن این‌که یک‌چهارم تولیدات در حوزه‌های گوناگون، در بازار بین‌المللی عرضه می‌شود و به طور میانگین بالای صدهزار دلار درآمد ارزی را به همراه داشته است.
مدیرعامل این شرکت فعال در حوزه پلیمر، گسترش محصولات بر اساس نیاز متغیر مشتری را یکی از ضرورت‌های ادامه فعالیت فناورانه در این حوزه و نیازمند توجهی جدی به تحقیق و توسعه می‌داند و بیان می‌کند: با توجه به این‌که مؤلفه‌های مصرف و نیاز مشتریان روزبه روز در حال تغییر است، شرکت‌های فعال در این حوزه از جمله ما می‌بایست تولیدات خود را با نیاز روز تطابق دهیم، بنابراین بیش از 50 نوع محصول داریم که برای مطابقت کامل با نیاز متغیر مشتریان، بر اساس تحقیق و پژوهش پایه‌ای و از ابتدا برای به دست گرفتن کامل دانش فنی بومی تولید می‌شوند.
این فعال فناور، از ایجاد اشتغال برای متخصصان حوزه شیمی و صادرات گفت و ادامه داد: طی 5 سال اخیر 40 درصد جذب نیروی انسانی متخصص افزایش دادیم و اکنون بخش تحقیق و توسعه به طور کامل توسط افراد تحصیل‌کرده و کارآزموده اداره می‌شود و بیش از 10 نفر به صورت تخصصی در حوزه‌های گوناگون فعال هستند که از نیروی انسانی فعال در بخش تولید جداست.
غیاثی، حمایت‌های قانون دانش‌بنیان در حوزه‌های مالیاتی و گمرکی را اثرگذار ارزیابی می‌کند و با تاکید بر ضرورت توجه به کنترل واردات فرآورده‌هایی که توانمندی تامین آن‌ها توسط شرکت‌های داخلی وجود دارد، بیان می‌کند: مهم‌ترین چالش شرکت‌های دانش‌بنیان، واردات محصولاتی است که تامین کاملشان در کشور ممکن است. بنابراین اگرچه قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان توانسته است در حمایت از  شرکت‌های در حوزه واردات، معافیت‌های مالیاتی و گمرکی بسیار خوب عمل کند، اما واردات کالاهای مشابه یا حتی به نام دیگر کالاها با ارز مبادله‌ای، یکی از دغدغه‌های اصلی این شرکت‌هاست.
پایان پیام/24

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم