ایران دارای بیش‌ترین سهم استارتاپ‌های زیست‌فناوری منطقه است
ستاری:

ایران دارای بیش‌ترین سهم استارتاپ‌های زیست‌فناوری منطقه است


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 36137
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در آیین اختتامیه بیست و نهمین المپیاد جهانی زیست شناسی گفت: بیش‌ترین تعداد استارتاپ‌های منطقه خاورمیانه در حوزه زیست‌فناوری، ایرانی است که بیش از 98 درصد داروهای مورد نیاز کشور را تأمین می‌کنند.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری در آیین اختتامیه بیست و نهمین المپیاد جهانی زیست شناسی (IBO 2018) به ظرفیت خارق العاده کشورمان در تربیت نیروی انسانی خلاق اشاره کرد و افزود: اقتصاد دانش‌بنیان به عنوان اصلی‌ترین پایه توسعه و پیشرفت کشور، متکی به خلاقیت نیروی انسانی است.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور به جایگاه مطلوب ایران در تولید علم حوزه زیست فناوری گفت: ایران علاوه بر آن که به لحاظ تولید علم در زیست فناوری و دیگر حوزه‌ها دارای جایگاه مطلوبی در منطق است به طوری‌که در زیست فناوری حائز رتبه سیزدهم و در حوزه سلول‌های بنیادی در رتبه چهاردهم قرار داریم

ستاری به سهم قابل توجه کشورمان از استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان منطقه خاورمیانه در حوزه زیست‌فناوری اظهار کرد: بیش از ۹۸ درصد داروهای مورد نیاز کشور توسط شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی تأمین می‌شود و موفقیت این استارتاپ‌ها به دست نیروی انسانی خلاق و توانمندی اتفاق افتاده است که می‌توانند اقتصاد این حوزه را به شدت تقویت کنند و المپیادها یکی از خروجی این دست نیروی انسانی است.

رئیس بنیاد ملی نخبگان، با تأکید بر ضرورت ایجاد زیست‌بوم مساعد نوآوری و سرمایه‌گذاری بر روی نیروی انسانی خلاق گفت: امسال در المپیاد زیست جهش قابل توجهی را شاهد بودیم و بنیاد ملی نخبگان همچون سال‌های گذشته برگزیدگان این المپیاد را تحت پوشش قرار می‌دهد چراکه ضروری است نیروی انسانی خلاق و تحصیل کرده برای قرار گرفتن در مسیر نوآوری و کارآفرینی هدایت شود.

تقدیر از طلایی‌های المپیاد زیست‌شناسی 2018
همچنین در این مراسم با حضور معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری، وزیر آموزش و پرورش، دبیر اجرایی المپیاد و رییس کمیته علمی المپیاد، مدال طلای برگزیدگان بیست و نهمین المپیاد جهانی زیست‌شناسی بر گردنشان آویخته شد.
در این مسابقات دانش آموزان ایرانی موفق به کسب دو مدال طلا, یک نقره و یک برنز شدند. پارمیدا پزشکیان و نیکان امیرخانی مدال طلا، سارا محمدی مدال نقره و مهدی مسرور مدال برنز را برای ایران کسب کردند

المپیاد جهانی زیست‌شناسی ۲۰۱۸ از تاریخ ٢۴ تیرماه در تهران آغاز به کار کرده است و ٢۷٠ دانش‌آموز از ٧٠ کشور جهان در این المپیاد شرکت کرده‌اند که این مسابقات در ۲۶ تیرماه در بخش عملی و در ۲۸ تیرماه در بخش تئوری برگزار شد.
پایان پیام/24

 

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم