بهبود صنعت غذایی با روشهای زیستی شتاب میگیرد
روشهای زیستی از جمله راهکارهایی است که میتواند کیفیت و کمیت غذای کشور را بهبود بخشد. روشی صنعتی که در دو حوزه مهم تودههای زیستی و آنزیمها میتواند به بهبود صنعت غذایی منجر شود.
مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه صنعت غذایی کشور یکی از صنایع حیاتی، حساس و مهم در کشور است، گفت: بهبود کیفیت این صنعت به معنای ارتقای امنیت روانی و جسمی مردم است به همین دلیل به دنبال ارتقای این صنعت با روشهای زیستی هستیم.
تودههای زیستی مانند پروبیوتیکها و مخمرها و آنزیمها دو بخش کاربردی در صنعت غذا محسوب میشود. به همین دلیل ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این دو بخش مهم را در قالب کارگروه ارتباط با صنایع غذایی و در چارچوب اتصال کارخانجات تولید محصولات غذایی و دانشگاههای مرتبط پیگیری میکند.
«ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تلاش میکند با اجرای برنامه بهبود صنعت غذا به وسیله روشهای زیستی حلقه اتصالی باشد میان بخش خصوصی تولید کننده محصولات غذایی و دانشگاهها تا از این طریق همه کارخانجات تولید صنعت غذا در بخش تولید، پسماند و بستهبندی را به این زنجیره وارد کند.»
قانعی با بیان این نکته، گفت: مطالعه و بررسی صنعت و کارخانجات غذایی کشور را هم به صورت جدی دنبال میکنیم تا بتوانیم با نگاهی دقیق راهکارهای توسعه این صنعت را بیابیم.
گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/23
اخبار مرتبط:
تأملی بر سایه روشن صنعت غذایی ایران
صنعت غذایی ایران؛ صنعتی شکوفا، حتی در شرایط تحریم
زیست فناوری، محور مهم زیست فناوری در تامین امنیت غذایی
Send to friends