جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت در 3 حوزه دانش‌آموزی دانشجویی و صنعتی برگزار می‌شود
جزئیاتی تازه از برگزاری چهارمین جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت؛

جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت در 3 حوزه دانش‌آموزی دانشجویی و صنعتی برگزار می‌شود


زمان مطالعه : 5 دقیقه
کد خبر : 34401
با حمایت ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی؛ شاهد ورود سیل گسترده جامعه دریایی در مسیر برپایی چهارمین جشنواره ملی" دریا مسیر پیشرفت" خواهیم بود.





با حمایت ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی؛  شاهد ورود سیل گسترده جامعه دریایی در مسیر برپایی چهارمین جشنواره ملی" دریا مسیر پیشرفت" خواهیم بود.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ بهنام رضایی دبیر چهارمین جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت از برگزاری این جشنواره این جشنواره در 3 حوزه اصلی دانش‌آموزی، دانشجویی و صنعتی (طرح‌ها و دستاوردهای فناورانه دریایی کشور) خبر داد و گفت:  مسابقات ربات‌های زیردریایی ROV، جشنواره دانش‌آموزی، شناورهای هوشمند، طرح‌ها و دستاوردهای فناورانه دریایی کشور، همچنین مسابقات جشنواره فیلم کوتاه و عکس دانشجویی و ایده بازار از بخش‌های این جشنواره ملی به شمار می‌روند،  که هرکدام دبیرخانه مستقل دارند.

رضایی افزود: شناسایی و معرفی اختراعات فناورانه، طرح‌ها و ایده‌های دانش بنیان، جذب سرمایه‌گذاری برای طرح‌های دانش بنیان و تجاری‌سازی، بسترسازی برای کاربردی کردن پژوهش و فناوری‌ها و همچنین شناسایی توانمندی‌های پژوهشی‌ها و فناوری دریایی در استان‌های کشور  از اهداف این جشنواره در حوزه طرح و دستاوردهای فناورانه دریایی هستند.


حوزه دانشجویی

دبیر چهارمین جشنواره دریا مسیر پیشرفت گفت: حوزه دانشجویی نیز با اهداف تشویق دانشجویان برای کار با موضوعات مرتبط با دریا، ترویج مسائل علمی و فناوری در ساخت شناورهای هوشمند و ریاتهای زیردریایی، توسعه خلاقیت و نوآوری در دانشجویان، آشنایی با امور مهندسی و ساخت و همچنین تربیت نیروهای متخصص و مساعدت و هدایت اشتغال دانشجویان برگزار می‌شود.



حوزه دانش‌آموزی

رضایی بابیان اینکه حوزه دانش‌آموزی از اهمیت بالایی برخودار است، گفت: آشنایی دانش آموزان و خانواده‌ها با دریا و اهمیت آن برای کشور، هدایت  تحصیلی دانش آموزان نخبه و علاقه‌مند به سمت رشته‌های تحصیلی مرتبط با دریا، حمایت از طرح‌های خلاقانه (ابداعات و اختراعات) در بخش‌های مختلف مرتبط با دریا و تبدیل‌شدن امور دریا به یک موضوع مطرح در فعالیت‌های دانش آموزان از اهداف جشنواره است که در این بخش دنبال می‌کند.

محورهای چهارمین جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت

وی محورهای نهایی شده این جشنواره را دریا و حفاظت محیط‌زیست، جایگاه و اهمیت خلیج فارس، کشتی‌سازی، نقش استراتژیک دریا برای کشورها، جایگاه دریا در کشور ایران، مشاغل دریایی، دریا و صنعت توریسم و گردشگری، نقش دریا در تأمین انرژی، دریانوردی، سکوهای دریایی، دریا و شهرهای ساحلی، دریا و تأمین امنیت غذایی کشور، دریا و حماسه‌های دفاع مقدس و بنادر و حمل‌ونقل دریایی اعلام کرد.

چهارمین جشنواره دریا مسیر پیشرفت بابیان اینکه ساختار ستاد برگزاری جشنواره شورای راهبردی و سیاست‌گذاری جشنواره، ستاد برگزاری جشنواره و دبیرخانه جشنواره را شامل می‌شود، گفت: جلسات هرکدام منظم برگزار و پیگیری‌ها توسط دبیرخانه‌ها انجام می‌شود.

نقش تبلیغات در جشنواره

وی تبلیغات گسترده پوستر و بروشور جشنواره در نهادهای دریایی، ارسال ایمیل و پیامک به اساتید، دانشجویان، معلمان و دانش آموزان کشور و اعلام فراخوان جشنواره از طریق شبکه‌های مجازی، اعلام خبر فراخوان جشنواره در سایت‌های خبری، بروز رسانی سایت جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت، تولید محتوای علمی جهت راهنمایی شرکت‌کنندگان در سایت جشنواره و بخش‌نامه جشنواره در بخش دانش‌آموزی در مدارس با مشارکت وزارت آموزش‌وپرورش را از اقدامات اجرایی انجام‌شده در فاز 1و2 جشنواره برشمرد.

رضایی اقدامات اجرایی در فاز 3و4 جشنواره را بازدید، سخنرانی علمی و کارگاه‌های آموزشی (دانش بنیان، دانشجویی و دانش‌آموزی)، جمع‌آوری و داوری استانی آثار، اقدامات ترویجی جشنواره، تشکیل کمیته‌های تخصصی و برگزاری اختتامیه، برگزاری نشست خبری جهت اعلام اختتامیه جشنواره، ارائه تندیس و لوح تقدیر به برگزیدگان جشنواره، برگزاری نمایشگاه دستاوردهای فناورانه دریایی شامل آثار منتخب، ارگان‌ها و نهادهای دریایی، برگزاری کارگاه و سخنرانی‌های علمی و برگزاری مسابقات دانش‌آموزی و دانشجویی و ایده بازار اعلام کرد.

وی بیان کرد: برگزاری نمایشگاه دستاوردهای فناورانه دریایی شامل آثار منتخب، ارگان‌ها و نهادهای دریایی و برگزاری کارگاه و سخنرانی‌های علمی از دیگر برنامه‌های این جشنواره هستند.

دبیر چهارمین جشنواره دریا مسیر پیشرفت بابیان اینکه نمایشگاه توسط انجمن سازندگان شناور، تجهیزات و سازه‌های دریایی و ستاد دریایی با مشارکت ارگان‌ها و سازمان‌ها و شرکت‌های دریایی کشور برگزار می‌شود، گفت: سال گذشته بیش از 76 ارگان و شرکت دریایی کشور محصولات و دستاوردهای فناورانه خود را در سه حوزه دانش بنیان، دانشجویی و دانش‌آموزی ارائه دادند و از 8 محصول شرکت‌های دانش بنیان دریایی رونمایی شد. 
وی اضافه کرد: امسال هم رونمایی محصولات دانش بنیان را خواهیم داشت و با تخفیف ویژه برای استانداردسازی محصول و بسته حمایتی ویژه برای محصول از آن‌ها حمایت می‌شود.

رضایی بابیان اینکه کارگاه‌ها و سخنرانی‌های علمی جشنواره نیز با همکاری رده‌بندی ایرانیان و ارگان‌های دریایی کشور در 3 حوزه صنعتی، دانشجویی و دانش‌آموزی برگزار می‌شود، گفت: سال گذشته 16 کارگاه در سه حوزه صنعتی، دانشجویی و دانش‌آموزی برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه امسال هم طبق روال گذشته حمایت ارگان‌ها، سازمان‌ها و شرکت‌های دریایی به طرق مختلف چه مادی و چه معنوی را شاهد هستیم، اعلام داشت: نهادها، سازمان‌ها و ارگان‌های دریایی می‌توانند با ارائه طرح و دستاوردهای فناورانه دریایی نهادهای همکار و مشارکت در تقدیر طرح‌ها، مشارکت در اهدای جوایز و حمایت از ایده‌های برتر مسابقه ملی ایده بازار دریایی، اهدای جوایز رویدادهای دانشجویی (شناورهای هوشمند، ربات‌های زیردریایی، ایده بازار و جشنواره فیلم و عکس، اهدای جوایز رویدادهای دانش‌آموزی (آثار ترویجی جشنواره، شناورهای کنترل از راه دور، جکت های نفتی، ربات‌های زیردریایی) و مشارکت در تبلیغات و اطلاع‌رسانی جشنواره در سایت‌ها و کانال‌های مرتبط آن ارگان با چهارمین جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت مشارکت داشته باشند.

دبیر چهارمین جشنواره دریا مسیر پیشرفت در پایان گفت: وبسایت جشنواره به آدرس irandarya.com به‌روزرسانی شده است و علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت ضوابط بخش‌های مختلف به آن مراجعه کنند.

بر اساس این گزارش، چهارمین جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت با حمایت ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی در تاریخ 1 تا 3  آبان ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

پایان پیام/32

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم