خوانش متون توسط نابینایان ساده شد

خوانش متون توسط نابینایان ساده شد


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 89150
محصولی خلاق فرآیند دسترسی به صفحات سایت های مختلف برای نابینایان را ساده تر و امکان خوانش متن آن صفحه را برای نابینایان فراهم کرد.

علیرضا قاسمی مدیر اجرایی شرکت دانش بنیان پلی به سوی فردا، گفت: سرویس فالو (دستیار اینترنتی مخصوص نابینایان) محصول و از اقداماتی است که این شرکت توانسته است با وسیله آن به لیست شرکت های خلاق ملحق شود. این محصول به صورت کاملا خودکار متن اصلی یک صفحه وب را شناسایی و متون زائد آن مانند تبلیغات را حذف می‌کند.

 

وی افزود: این محصول  با کمک گرفتن از سرویس های speech recognition و text to speech و دکمه های بالا و پایین تلفن های هوشمند امکان سوییچ بین صفحات مختلف سایت را برقرار و این امکان را ایجاد می کرد که به متن اصلی آن صفحه دسترسی داشته باشیم. این محصول فرآیند دسترسی به صفحات سایت های مختلف را برای نابینایان ساده تر کرد و امکان خوانش متن آن صفحه را برای نابینایان داشت؛ همچنین محصول فعلی شرکت، سرویس دیجیتال «ساینج رایبرد» است که توانسته است تاییدیه دانش بنیان بگیرد.

 

ابزاری برای مدیریت یکپارچه نمایشگرها

 

قاسمی تصریح کرد: رایبرد راهکاری ابری و ابزاری مقرون به صرفه برای مدیریت یکپارچه نمایشگرها است که به سازمان ها و کسب و کارها اجازه می­دهد تا بتوانند به راحتی محتوای مورد نظر خود را بر هر تعداد نمایشگر و با هر فاصله مکانی نمایش دهند و در کمترین زمان آن را به روز رسانی کنند. نمایش محتوا روی نمایشگرها برای اهداف متنوعی استفاده می شود که از جمله آن می­توان به اطلاع رسانی به مراجعین و کارمندان، نمایش تبلیغات، تعامل بهتر، بهبود تجربه کاربری، برندسازی و ... اشاره کرد.

 

مدیر اجرایی شرکت دانش بنیان پلی به سوی فردا خاطرنشان کرد: با توجه به تاثیر مهم رسانه های پویای محیطی در اطلاع رسانی مناسب و جذب مخاطب، این محصول با ایجاد یک رسانه مکان محور یکپارچه علاوه بر کاهش هزینه های اطلاع رسانی، می­تواند سرعت انتقال محتوا و اثر گذاری آن را افزایش دهد.

 

وی گفت: در نرم افزار رایبرد شرایطی فراهم شده است تا با فعال ساختن انواع ویجت های متنوع(نزدیک به 50 مورد) و همچنین استفاده از داده­ها و سرویس­های جانبی به راحتی بتوان رسانه ای پویا و اثر بخش بر نمایشگرها راه اندازی کرد. همچنین ارائه بستری مناسب برای ارائه محتوای تبلیغاتی و سازمانی به صورت یکپارچه و هوشمند با قابلیت برنامه ریزی و کنترل از راه دور از قابلیت های مهم رایبرد است.

 

اهمیت رسانه های هوشمند در آینده نوین

 

قاسمی با اشاره به اینکه از  مهمترین مشتریان این سیستم می توان به فروشگاه های زنجیره ای، هلدینگ ها، بانک ها، بیمارستان ها و دانشگاه ها اشاره کرد، افزود:  بر کسی پوشیده نیست که آینده شهرهای هوشمند دنیا در دست تکنولوژی های نوین است و رسانه های هوشمند نقش مهمی را در این راستا ایفا می کنند.

 

مدیر اجرایی شرکت دانش بنیان پلی به سوی فردا ادامه داد: شبکه های بهداشت و درمان می توانند از سیستم و زمان انتظار کنونی آن برای آگاهی رسانی به بیماران استفاده کنند و همچنین مراکز تجاری می توانند از این ابزار استفاده کنند تا اطلاعات فروشگاه ها را به خریداران نشان دهد؛ به طور مثال صفحه نمایش در فضای باز، می تواند نقشه های قابل جستجو برای مکان های پارکینگ را ارایه کند.

 

وی درباره اینکه برای رسیدن ایده به محصول یا خدمت قابل ارائه به بازار، چه مراحل و فرآیندی طی شده است، اظهار کرد: محصول رایبرد در حال حاضر به شرکت های مختلفی در بازار ایران ارائه شده و در طی دو سال گذشته این تیم با کمک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری توانسته است در رویدادهای مختلف با نزدیک به 40 شرکت از کشورهای متفاوت، نشست داشته باشد و نتیجه این شد که محصول ما در برخی از این شرکت های بین المللی به صورت پایلوت موجود است؛ لذا با توجه به مزیت های قابل رقابت این محصول با بهترین نمونه های خارجی، تیم ما برنامه ویژه ای برای توسعه این محصول در بازارهای بین المللی دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر 5 نفر در تیم ما به صورت مستقیم مشغول به فعالیت هستند.

مدیر اجرایی شرکت دانش بنیان پلی به سوی فردا با اشاره به نقش رسانه های هوشمند در آینده نوین، معتقد است، برای ایجاد فناوری‌های نوین و بهره مفید از عرصه دانش بنیان، رسانه های هوشمند نقش مهمی را ایفا می کنند.

مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری

#22

 

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
 بهره‌مندی نابینایان از تجهیزات کامپیوتری و الکترونیکی متخصصان داخلی
بهره‌مندی نابینایان از تجهیزات کامپیوتری و الکترونیکی متخصصان داخلی
97/06/07 - 11:48
بهره‌مندی نابینایان کشور از تخصص جوانان ایرانی
بهره‌مندی نابینایان کشور از تخصص جوانان ایرانی
97/04/26 - 09:12
خواندن متن فارسی با استفاده از نرم‌افزار بومی
خواندن متن فارسی با استفاده از نرم‌افزار بومی
95/04/27 - 10:39
بیشتر بخوانیم