همراهی خلاقیت با صنعت ساختوساز کشور
ساختوسازها خلاقانه میشود
خانههای کاهگلی و ساده که روزی مامن مردم بود این روزها به اماکنی جذاب برای گردشگری و گذران اوقت فراغت بدل شده است. خانه های ساده خشت و خاکی که ساخت آنها بدون داشتن تخصص خاصی با همیاری ساده مردم بالا می رفتند و خانه ای می ساختند برای ساکنان خود.
اما در روزهایی به سر می بریم که این ساخت و سازها نیز رنگ عوض کرده اند و برای فعالیت در این حوزه دانش و تخصص تعریف شده است. تخصصهایی که ایمنی و اصول شهرنشینی در آنها رعایت میشود و سالیانه تعداد قابل توجهی از جوانان در این رشته های تخصصی فارغ التحصیل می شوند.
ساختوساز یا به عبارتی مهندسی معماری یکی از حوزه های کسب و کاری است که این روزها مورد اقبال قرار گرفته است و متقاضیان زیادی برای فعالیت در این عرصه اعلام حضور می کنند. صنعتی که رابطه مستقیمی با امنیت، سلامت و جان مردم دارد.
سالها است این صنعت چند وجهی با خلاقیت ها و نوآوری هایی که در آن صرف شده رونق زیادی یافته است و همه کشورها به دنبال ساخت و سازهایی خلاقانه و ایمن تر هستند. شبکه فن بازار ملی ایران نیز در راستای وظایف خود در این مسیر گام برداشته و با برگزاری نخستین جشنواره ملی نوآوری ساختوساز همراه شده است.
هدف از برگزاری نخستین جشنواره ملی نوآوری ساختوساز، فراهم کردن زمینه ورود ایده های خلاق و نوآورانه به این عرصه تخصصی است. در این جشنواره تلاش می شود که فضایی برای نوآوران ایجاد شود تا ایده های خلاقانه خود را به نمایش بگذارند و برای تجاری سازی ایده های خود با سرمایهگذاران ارتباط بگیرند.
این رویداد تخصصی در 9 محور «سبکسازی سازه»، «ارزانسازی مصالح»، «هوشمندسازی نوین»، «انرژی در ساختمان»، «مدیریت زمان پروژه»، «مدیریت ساخت»، «طراحی داخلی» و «تاسیسات نوین» برگزار می شود.
شرکت در این جشنواره دو مرحلهای است، در مرحلهی اول از تاریخ 28 مرداد تا پایان آبان ماه در وب سایت www.maxino.org ایده یا محصول را ثبت کرده و داوران محصول را بر طبق معیارهایی از پیش تعیین شده، برای مرحله ی دوم انتخاب میکنند.
تیم های منتخب دور اول، پس از راهیابی به دورهی دوم از مزایایی برخوردار خواهند شد، داشتن غرفه فیزیکی، کارگاههای آموزشی و بهرهمندی از فضای مذاکره با سرمایهگذاران تنها بخشی از این مزایا است.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس http://techmart.ir/ مراجعه کنند.
گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/23
اخبار مرتبط:
* اهمیت نوسازی ۶۸ هکتار بافت فرسوده کشور
* بهترین تصاویر معماری سال ۲۰۱۹
* لزوم مشارکت مردم برای توسعه شهر
* برگزاری نخستین کنفرانس بینالمللی شهر هوشمند
* اعطای جایزه ویژه معماری در دانشگاه شریف
Send to friends