ساخت سیستمهای طیفسنجی گسترش مییابد
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حسین خادم رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان تک فام سازان طیف نور در اینباره گفت: طیف سنجی به روش رامان یک روش علمی است که در آن نور لیزر به مواد مختلف تابانده میشود و برگشت نور مبنای تحلیل و آنالیز علمی قرار می گیرد.
خادم افزود: این دستگاه برای آنالیز مواد مختلفی اعم از مشتقات نفت و گاز، مواد پتروشیمی، سلولهای سرطانی، غذا و دارو، انواع جواهر و نظایر آنها به کار میرود. کاربردهای این دستگاه بسیار متنوع است و طیف وسیعی از نانو مواد را شامل میشود.
وی با اشاره به مشکلات به وجود آمده برای واردات این دستگاه، بیان داشت: به دلیل تحریم و افزایش قیمت، واردات این دستگاه با مشکل مواجه شد. این شرکت با تشکیل یک تیم تحقیقی منسجم، تحقیقات اولیه را انجام داد و توانست نمونه مشابه داخلی را تولید کند.
خادم ضمن توضیح جزئیات بیشتر در باره نحوه بومی سازی فناوری مرتبط با این دستگاه افزود: محصول تولید شده در شرکت با یک پنجم قیمت نمونه مشابه خارجی تولید می شود. این تفاوت قیمت و کیفیت خوب دستگاه باعث شده است که مشتریان داخلی اقبال خوبی به این محصول نشان دهند. در حال حاضر بر خلاف نمونههای متفرقه وارداتی، این دستگاه با یک سال گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش و آموزش کامل به مشتریان تحویل می شود. همچنین محققانی که برای تحقیق از این دستگاه استفاده می کنند و قصد انتشار مقاله دارند، خدمات و تحلیل های لازم را از واحد آموزش شرکت دریافت می کنند.
پایان پیام/33
اخبار مرتبط:
توسعه علمي و فناوري كشور در گرو حمايت از شركتهاي دانشبنيان
چگونگی موفقیت شرکتهای دانشبنیان از نگاه رؤسای پارکهای علموفناوری
استقرار شرکتهای دانشبنیان در اماکن مسکونی تهران با همکاری شهرداری تهران
تجاریسازی محصولات دانشبنیان با ارائه خدمات مشاوره توسعه فنی سرعت میگیرد
Send to friends