حمیدیه در همایش بزرگداشت روز جهانی «سلولهای بنیادی خون بند ناف»:
ضایعات زایمانی زباله نیستند
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: پیوند سلولهای بنیادی خونساز از بند ناف نهتنها امکان نجات بسیاری از بیماران صعب العلاج را فراهم میکند بلکه استفاده از سایر ضایعات زایمانی مانند پرده جفت در این مسیر کارآمد است. ضایعاتی که نباید آنها را دور انداخت. قطعا نباید این ضایعات زایمانی را زباله زایمانی بنامیم. کلمهای که در حال حاضر در جامعه پزشکی مرسوم است.
متقاضیان تخفیف 40درصدی خدمات آزمایشگاهی تا پایان آذرماه مهلت دارند
دانشجویان دکتری و محققان پسا دکتری در سراسر کشور تا پایان آذرماه برای استفاده از 40 درصد تخفیف خدمات آزمایشگاهی فرصت دارند.
توسط مرکز شرکتها و موسسات دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
فعالان دانش بنیان آموزش تخصصی دریافت کردند
بستههای حمایتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای شرکتهای دانشبنیان، تنها شامل پشتیبانی مادی نیست و انواع خدمات از جمله آموزشهای مختلف را در بر میگیرد. در همین راستا مرکز شرکتها و موسسات دانشبنیان این معاونت با برگزاری دورههای آموزشی، دهها حسابدار، مدیر مالی و مدیر بازرگانی شرکتهای دانشبنیان را آموزش داد.
با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری:
کشور از واردات 600 هزار تن کود بینیاز میشود
«سوپر فسفات تریپل» از جمله کودهای است که در مقیاس بالا از طریق واردات تامین می شود. یک شرکت دانشبنیان با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری موفق شده است با ساخت یک جایگزین زیستی(بیولوژیک)، مقدمات کاهش واردات این محصول را فراهم سازد.
ایران در ساخت تجهیزات آزمایشگاهی توانمند است
شرکت دانش بنیان «تاف فناور پارس» یکی از شرکتهایی است که توانسته به دانش ساخت در زمینه تولید چند مدل از «طیفسنج تحرک یونی» و «منبع یونیزاسیون کرونا اسپری» دست یابد.
صنعت پروبیوتیک حوزهای بکر برای دانشبنیانها
صنعت پروبیوتیک یکی از صنایع بکر و دست نخورده ای است که می تواند فرصت خوبی برای شرکت های دانش بنیان باشد تا بتوانند عرض اندامی کنند و به نیاز صنایع مختلف در این عرصه پاسخی بومی دهند.
چاقوی برش الکتریکی «ایرانساخت» شد
«پرسام صنعت بهداد» یک شرکت دانشبنیان در زمینه تولید الکتروسرجری (چاقوی برش الکتریکی) مشغول به فعالیت است.
همکاری ایران و برزیل در علوم شناختی شتاب گرفت
پژوهشگران ایران و برزیل همکاریهای مشترکی میان پژوهشگران ایران و برزیل در حال انجام است. هوش مصنوعی، بررسی کارکردهای شناختی و علوم اعصاب 3 حوزه این تحقیقات است. تحقیقاتی که مسیر رونق پژوهش در این حوزهها را هموار میکند.
مدیر یک شرکت نوآور:
حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری واردات بی رویه را محدود کرد
مدیر یک شرکت نوآور فعال در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی میگوید که با حمایتهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پرداخت ارز دولتی به محصولات خارجی مشابه محصول ساخت داخل محدود شد و این مسئله، تاثیر بهسزایی در رشد بازار محصولات «ایرانساخت» داشت.
«ترکیه» میزبان دانشبنیانهای ایرانی میشود
نیمه دیماه امسال کشور ترکیه میزبان معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و یک هیات تجاری ایرانی خواهد بود. هیاتی از شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه های مختلف علمی و فناوری که با هدف معرفی توانمندی های خود به این کشور سفر می کنند.