نانوفيلتر تصفيه آب از ضایعات کشاورزی ساخته شد
محققان کشور با انجام طرحی پژوهشی نانو فيلتری را با استفاده از ضایعات کشاورزی تولید کردند که کاربردهای گستردهای از حوزه بهداشت تا صنایع شیمیایی دارد.
طرحهای منتخب استارتاپ تخصصی پیشرانههای دریایی در مسیر تجاریسازی قرار گرفت
نخستین استارتاپ پیشرانه های دریایی اسفندماه سال گذشته برگزار شد و تیم های منتخب آن معرفی شدند، امسال طرح های برتر و ایده های منتخب این استارتاپ با معرفی به سرمایه گذاران در مسیر تجاری سازی و عملیاتی شدن قرار گرفتند.
ایدههای خلاقانه و مبتکرانه دارویی و غذایی به محصول تبدیل میشود
ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با شرکت اکتوور، تفاهم نامه ای با هدف ایجاد شتاب دهنده هایی برای تبدیل ایدههای خلاقانه و مبتکرانه دارویی و غذایی به محصولات ارزشمند امضا کرد.
زوایای پنهان خسارات
عباس اسماعیلی
با حمایت مرکز شرکتها و موسسات دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛
شرکتهای دانشبنیان با راههای توسعه بازار آشنا میشوند
با حمایت مرکز شرکتها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طی نشستی و با بیان تجربیات یک شرکت موفق ، شرکتهای دانش بنیان با راهکارهای توسعه بازار آشنا می شوند .
شتابدهندههای حوزه زیستفناوری دریا شکل میگیرد
یکی از اهداف ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پس از تشکیل کارگروه زیست فناوری دریای ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری، شکلگیری و توسعه شتاب دهنده های این حوزه است.
توسط ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛
توسعه محصولات فناورانه آفتکشهای نباتی حمایت شد
استفاده مکرر از سموم کشاورزی مشکلات فراوانی ایجاد می کند. بنابراین جایگزینی این محصولات با آفت کشهای دارای منشاء طبیعی و حاوی عصارههای گیاهی راهکاری مناسب برای رفع این مشکلات است. در این راستا ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از تولید محصولات فناورانه در این حوزه حمایت میکند.
کیتهایی برای تشخیص دیستروفیهای عضلانی ساخته شد
کیت تشخیص بیماری های هانتینگتون، دیستروفی عضلانی نیوتونیک، آتروفی عضلانی نخاعی و نیز کیت تعیین اصالت اسب تولید شد.
فناوری رباتیک و سامانههای هوشمند به کمک مبتلایان اوتیسم آمد
محققان کشور در دانشگاههای مختلف در حال انجام 4 طرح پیشران هستند که در یکی از آنها با عنوان طرح پیشران «عصب –تحولی» فناوری رباتیک و سامانههای هوشمند را برای توانبخشی افراد مبتلا به اوتیسم در ایران به کار بردهاند.
با به کارگیری فناوری واقیعت افزوده؛
آموزش هوشمند الفبای فارسی بومیسازی شد
با استفاده از فناوری واقعیت افزوده،یک واحد فناور موفق به بومی سازی آموزش هوشمند الفبای فارسی شد.