دستاورد|کاهش آلایندههای زیستمحیطی با تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته
شرکت دانش پژوهان پایش امین با آزمایشگاههای متنوع در حوزههای آنالیز اسانس و گیاهان دارویی، محیط زیست، بهداشت حرفهای و محیط خدمات متنوع آزمایشگاهی را به مخاطبانش ارائه میدهد.
رئیس سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی:
آی هیت ازبکستان بستر مناسبی برای همرسانی و شبکه سازی اکوسیستم فناوری و نوآوری با هدف توسعه صادراتی است
رئیس سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی در نشستی با فعالان زیستبوم صنایع خلاق در آیهیت ازبکستان طی سخنانی اظهار داشت: ازبکستان از دوره های قبل به عنوان یکی از اولویت های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان مطرح بوده و خانه نوآوری و فناوری ایران در آن کشور از فعال ترین مجموعه های زیست بوم فناوری و نوآوری عرصه بین المللی ذیل ماموریتهای معاونت علمی مطرح است.
دستاورد| ارائه یک میراگر جدید برای کنترل سازهها در برابر ارتعاشات ناشی از باد و زلزله
«بررسی یک میراگر ویسکوپلاستیک جدید برای کنترل سازهها در برابر ارتعاشات ناشی از باد و زلزله» عنوان طرحی است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسیده است.
دستاورد| مدیریت جامع هزینه ها و امور رستورانها و کافیشاپها با نرم افزار ایرانی
یک شرکت دانش بنیان، موفق به طراحی و راه اندازی نرم افزاهای متنوع اداری و رستورانی شده است که هم به صورت سامانه تحت وب و هم سامانه داخلی قابل دسترسی است.
دبیر ستاد توسعه اتصال پذیری و ارتباطات در تور فناورانه الکامپ عنوان کرد
فعالیت 40 درصد شرکتهای دانشبنیان کشور در حوزه فناوریهای اطلاعات و ارتباطات
دبیر ستاد توسعه اتصال پذیری و ارتباطات در تور فناورانه الکامپ طی سخنانی گفت: ۴۰ درصد از ده هزار شرکت دانش بنیان در حوزه ICT فعالیت دارند و این ۴۹ درصد مخاطب امروز ما در الکامپ هستند. این میزان شرکت دانش بنیان فعال در حوزه ICT نشان می دهد که ما در این بخش از ظرفیت انسانی قابل توجهی برخوردار هستیم و فارغ التحصیلان این حوزه می توانند در این بازار نقش آفرینی کنند.
مدیر برنامه ملی میکروالکترونیک خبر داد
توسعه حوزه میکروالکترونیک با حمایت 13 هزار میلیارد ریالی معاونت علمی
به گفته مدیر برنامه ملی میکروالکترونیک، بیش از 13هزار میلیارد ریال منابع برای توسعه فناوری میکروالکترونیک در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری پیش بینی شده و برنامههای مشترک معاونت علمی برای توسعه این حوزه در حال اجرا هستند.
دستاورد| گامی مهم در خودکفایی صنعت برق؛ رونمایی از رله ایرانی با فناوری پیشرفته
شرکت مرکز پژوهش و نوآوری برق شهرتاش با اتکا به دانش و تخصص محققان ایرانی، موفق به طراحی و ساخت «رله بازبست تطبیقی بر مبنای تشخیص نوع و مدت زمان خطا برای کلیدهای خطوط انتقال» شد که نه تنها وابستگی کشور به واردات رلههای برق را کاهش میدهد، بلکه زمینهساز نوآوری و پیشرفت در صنعت برق ایران خواهد بود.
دستاورد| خودکفایی در تولید ماشینآلات ابزار CNC با دانش ایرانی
شرکت فرا کنترل توس با طراحی و ساخت چهار نوع ماشینآلات ابزار CNC و یک درایور الکترونیکی موتورهای سروو، گامی بلند در جهت بینیازی کشور از واردات این محصولات استراتژیک برداشته است.
به همت ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات کلید خورد
بسته ویژه حمایتی برای شرکتهای دانشبنیان/معرفی دانشبنیانها به صنایع بزرگ برای جذب پروژه
در آخرین روزهای بهار سال 1402، گام موثری در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در جهت حمایت همهجانبه از توسعه و نوآوری در زمینه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات برداشته شد و ستاد جدیدی با همین عنوان شکل گرفت.