با تلاش یک شرکت فناور؛
صنایع با تولیدات داخلی پلیمری میشوند
یکی از شرکتهای فناور کشورمان علاوه بر تولید انواع پلیمرها با ورود به عرصه تولید محصولات حوزه استایرن توانسته است بخشی از نیاز کشور به این فرآوردهها را رفع کند و با تکیه صنایع گوناگون به تولیدات داخلی، نقش واردات در حوزه این فرآوردهها کمرنگ شود.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانیمعاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پلیمرها به عنوان فراوردههای اصلی صنایع پلیمر و پتروشیمی، نقش و سهم قابل توجهی در زندگی دارند و جایی نیست که رد پایی از این مواد به چشم نخورد.
محمد علی حاج حسینی با بیان زمینه گسترده کاربردهای پلیمرها و فرآوردههای آن لوازم خانگی، بخش قابل توجهی از صنعت خودروسازی، ظرفهای یکبار مصرف و تزریقی کریستالی و بسیاری از محصولات دیگر را زمینههایی دانست که پلیمرها در آن نقش ایفا میکنند.
این فعال فناور، کیفیت بالا و ضربهپذیری بیشتر را زمینهساز تولید پلی استایرنهای مقاوم عنوان کرد و گفت: این نوع پلیاستایرن که با نام هایمپک شناخته میشود، با خاصیتهای مکانیکی منحصر بهفرد خود، به خصوص ضربه پذیری خوب، استحکام ضربه ای و افزایش کشش طول با استقبال خوبی از سوی صنایع روبهرو شده است و ضمناً با قیمتی پایینتر از نمونههای وارداتی در بازار کشورمان عرضه میشود که در کنار تولید دیگر شرکتها، بالغ بر 45هزار تن از این محصول سالانه توسط این شرکت تامین میشود.
وجود ظرفیت بینالمللی با حمایت صنایع داخلی
مدیرعامل محب پلیمر قم، ظرفیت 24000 تنی تولید پلیمر و محصول اصلی آن پلی استایرن معمولی با شکلهای گوناگون را ظرفیتی قابل افزایش برای رفع نیاز داخلی کشور عنوان کرد و گفت: برای تولید این محصول، بهره بردن از دانشفنی کاملاً ایرانی به تولید قابل رقابت و توانا در رفع نیاز داخلی کمک زیادی کرده است به و 90% ازتجهیزات ودستگاهها را نیزدرداخل ایران ساخته شده و مورد استفاده قرارگرفته است.
حاج حسینی ، توجه به صنایع داخلی از سوی مشتریان اساسی را یکی از ضرورتهای اساسی رشد شرکتهای فناور داخلی دانست و گفت: بخش قابل توجهی از تولیدات فناورانه کشورمان میتوانند با حمایت شدن سوی صنایع بزرگ داخلی به سمت رشد و البته حضور در بازارهای بینالمللی حرکت کنند که با ادامه روند حمایتی از سوی نهادهایی چون معاونت علمی و فناوری در رشد بازار شرکتهای دانشبنیان، میتوان رونق شرکتهای فناور و افزایش اشتغال را انتظار داشت.
این فعال فناور، وجود زمینه صادرات را قیمت رقابتی و کیفیت تولیدات عنوان کرد و گفت: در حال حاضر به ظرفیت سالانه تولید زمینه اشتغال بیش از 50 نفر نیروی انسانی فراهم شده است و با ظرفیتی که برای افزایش میانگین تولید وجود دارد، صادرات بخشی از ظرفت 45هزار تنی تولیدات داخلی به دیگر کشورها ممکن خواهد شد.
پایان پیام/24
Send to friends