دارنده کرسی پژوهشی عنوان کرد:
طراحی پلتفرمی بومی برای ذخیرهسازی دادههای حجیم
دارنده کرسی پژوهشی "پردازش و بررسی داده های حجیم" گفت: با اعطای این کرسی پژهشی طراحی پلتفرمی برای ذخیرهسازی حجم زیادی از داده با قیمت پایین و سرعت بالا انجام میدهیم.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حسین اسدی دارنده کرسی پژوهشی "پردازش و بررسی داده های حجیم" درباره فعالیت های انجام شده در راستای این کرسی پژوهشی اظهار کرد: ذخیره سازی و پردازش داده ها دو فعالیتی است که در این کرسی پژوهشی بر روی آن تمرکز داریم. در حوزه ذخیره سازی پیش بینی می شود 3 تا 4 سال اینده با بازاری 200 میلیارد دلاری در سال مواجه باشیم. بنابراین این حوزه دارای اهمیت است و باید تحقیقاتمان را بر روی آن توسعه دهیم. فعالیت هایی در کشور در این زمینه انجام شده و با توجه به اعطای این کرسی پژوهشی تحقیقاتی نیز آغاز شده است.
مدیر مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد: در نظر داریم با طراحی پلتفرمی را برای ذخیره سازی حجم زیادی از داده با قیمت پایین و سرعت بالا انجام دهیم و نمونه اولیه آن نیز ساخته شود. در حوزه پردازش داده نیز با ارائه یک معماری خاص بهبود در حوزه قیمت و سرعت داشته باشیم.
در راستای كمک به ایجاد و ارتقاء ظرفيت های توليد علم و فناوری در سطح ملی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی اقدام به اعطای کرسی پژوهشی به اساتید برجسته کشور کرده است. کرسی پژوهشی، اعتبار پژوهشی است كه به پژوهشگران عضو هیات علمی دانشگاه ها و مراكز پژوهشی كشور با مرتبه استادی و دارای سوابق پژوهشی معتبر در سطوح ملی و بين المللی با هدف حل مسائل اساسی كشور یا نظریه پردازی در حوزه های بنيادی اعطاء می شود.
انتهای پیام/25
Send to friends