فناوری‌های پیشرفته دارویی کشور به دروازه‌های جهانی رسید

فناوری‌های پیشرفته دارویی کشور به دروازه‌های جهانی رسید


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 44716
نخستین واحد تولیدی داروهای پروتئینی نوترکیب و زیست فناورانه ویژه بیماران خاص که به دست متخصصان ایرانی تولید می شوند در کشور ترکیه به بهره برداری رسید.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نخستین واحد تولیدی داروهای پروتئینی نوترکیب و زیست فناورانه ویژه بیماران خاص که توسط متخصصان ایرانی تولید شده است با حضور اسماعیل قادری فر، رییس مرکز توسعه فناوری های راهبردی، محمد فرازمند سفیر ایران در ترکیه، وزیر بهداشت ترکیه، استاندار استانبول و جمعی از مقامات محلی و همچنین مدیران شرکت دانش بنیان ایرانی سیناژن در شهرک صنعتی تکیرداغ استانبول ترکیه آغاز به کار کرد.

قادری فر با اشاره به اینکه این واحد تولیدی در زمینی به مساحت 7 هزار و 500 متر مربع، ظرفیت تولید 22 نوع داروی بیماری های خاص را دارا است، گفت: در این واحد تولیدی، 22 نوع داروی بیماری‌های خاص مانند داروهایی ضد سرطان، بیماری‌های عصبی، خونی، پوکی استخوان و ام اس تولید خواهد شد.

رییس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از این کارخانه به عنوان یکی از بزرگترین شرکت های بایوفارماسوتیکال در منطقه منا (خاورمیانه و شمال آفریقا) نام برد و بیان کرد: در این کارخانه یک واحد تحقیق و توسعه فعالیت می کند. همچنین امکانات تولیدی مورد نیاز برای تامین داروهای مورد بازارهای داخلی ترکیه و همچنین فراهم شدن امکانات ورود به بازارهای بین المللی بخصوص اروپا در این مرکز وجود دارد.

وی افزود: این کارخانه با سرمایه گذاری 100 میلیون دلاری راه اندازی شده است. در این کارخانه، 30 میلیون دلار برای نصب و راه اندازی تجهیزات پیشرفته و 70 میلیون دلار ارزش دانش و فناوری شرکت ایرانی سیناژن با مدل انتقال تکنولوژی از ایران به ترکیه هزینه شده است. 

قادری‌فر، با بیان اینکه یک شرکت دانش بنیان ایرانی برای نخستین بار در تاریخ صنعت داروسازی ایران موفق شده است با  پشت سر گذاشتن همه موانع و مشکلات، یک کارخانه دانش بنیان را در یک کشور دیگر راه اندازی کند، تصریح کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری عزمی جدی برای توسعه صادرات محصولات دانش بنیان ایرانی دارد.

وی همچنین عنوان کرد: برنامه های مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای حمایت از طرح دستیابی دانش بنیان های ایرانی به بازارهای جهانی یک برنامه قابل تقدیر و جامع است.

رییس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معتقد است که تلاش های پیگیر و جدی معاون علمی و فناوری رییس جمهوری برای توسعه شرکت های دانش بنیان نیز در بین المللی شدن محصولات و خدمات این شرکت ها اثرگذار بوده است. 


صادرات داروهای تولیدی ایرانی به 20 کشور

همچنین فرشی، مدیر تولید شرکت سیناژن ایلاچ، اظهار کرد: تولید داروهای بیماری‌های خاص را برای اولین بار در ترکیه تجربه می کنیم.

وی افزود: با توجه به پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران در 25 سال اخیر در زمینه تولید داروهای نوترکیب دانش بنیان، این واحد تولیدی با همت 8 متخصص ایرانی و با هدف صدور دانش و صادرات محصولات ایرانی در شمال غرب ترکیه و در دروازه اروپا راه اندازی شده است.

به گفته فرشی، محصولات انحصاری شرکت سیناژن ایلاچ به عنوان بخشی از فعالیت متخصصان ایرانی در داخل کشورمان، با تولید در کشور ترکیه، ضمن تامین نیاز این کشور از دروازه اروپا به 20 کشور جهان نیز صادر خواهد شد.

پایان پیام/23

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم