پوشش جغرافیایی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در حال تکمیل‌شدن است
اسدی‌فرد خبر داد:

پوشش جغرافیایی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در حال تکمیل‌شدن است


زمان مطالعه : 5 دقیقه
کد خبر : 11588
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی خبر داد: 26 استان از ۳۱ استان کشورمان تحت پوشش شبکه آزمایشگاهی قرار گرفته‌اند. با توجه به روند فعال عضویت آزمایشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی اقصی نقاط کشور، این میزان تا پایان سال جاری افزایش خواهد یافت و پوشش استان‌ها به مرور تکمیل خواهد شد.

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی خبر داد: 26 استان از ۳۱ استان کشورمان تحت پوشش شبکه آزمایشگاهی قرار گرفته‌اند. با توجه به روند فعال عضویت آزمایشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی اقصی نقاط کشور، این میزان تا پایان سال جاری افزایش خواهد یافت و پوشش استان‌ها به مرور تکمیل خواهد شد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رضا اسدی‌فرد مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با اشاره به شرایط تعامل این شبکه با آزمایشگاه‌ها و پژوهشگران اظهار کرد: زمینه تعامل بهتر دو قطب حوزه آزمایشگاهی یعنی ارائه‌کنندگان خدمات و تجهیزات آزمایشگاهی از یک سو با محققان، پژوهشگران، صنایع و دانشگاهیان در سوی دیگر به عنوان مخاطب این خدمات، توسط بستر شبکه آزمایشگاهی به خوبی فراهم شده است.
وی افزود: استقبال درخور توجهی که از یک و سال و نیم سپری شده از شکل‌گیری این شبکه آزمایشگاهی صورت گرفته است، زمینه سهولت تعامل میان دو سوی عرضه و تقاضا را به خوبی فراهم ساخته است، به‌طوری‌که صاحبان مراکز آزمایشگاهی، می توانند ویژگی‌ها و امکانات در دسترس و خدمات خود را به مشتریان معرفی کرده تا پژوهشگران و محققین، اساتید و صاحبان صنایع و شرکت‌ها به سهولت هرچه تمام‌تر این اطلاعات را مشاهده، مقایسه و در نهایت خدمت متناسب با نیاز خود را انتخاب کنند.
اسدی فرد با بیان این‌که پوشش جغرافیایی شبکه آزمایشگاهی در حال تکمیل شدن است، افزود: تا این لحظه، 26 استان از ۳۱ استان کشورمان تحت پوشش شبکه آزمایشگاهی قرار گرفته‌اند. با توجه به روند فعال عضویت آزمایشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی از اقصی نقاط کشور، این میزان تا پایان سال جاری افزایش خواهد یافت و پوشش استان‌ها به مرور تکمیل خواهد شد.
وی افزود: در حال حاضر حدود 230 مجموعه آزمایشگاهی مشتمل بر دانشگاه، پژوهشگاه، شرکت خصوصی و مرکز تحقیقاتی بالغ بر 4000 ابزار آزمایشگاهی را معرفی و به اشترک گذاشته‌اند که این عدد، با توجه به نهایی شدن فرآیند عضویت آزمایشگاه‌ها، در حال افزایش است.

استقبال متقاضیان خدمات آزمایشگاهی به‌دنبال ارائه تسهیلات و تخفیف‌های متنوع
دبیر سومین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران، با بیان این‌که تخفیف‌های شبکه آزمایشگاهی، افزایش میزان بهره‌مندی متقاضیان از خدمات آزمایشگاهی را به همراه داشته است اظهار کرد: به همین سبب استفاده از خدمات آزمایشگاهی با استقبال خوبی مواجه شده است.
اسدی فرد با تاکید بر این‌که عضویت در باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، تنها پیش‌شرط لازم برای استفاده از این تسهیلات است، افزود تا کنون خدماتی به ارزش بیش از 20 میلیارد ریال توسط آزمایشگاه‌های عضو شبکه به متقاضیان ارائه شده و در کنار آن، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در قالب این شبکه، به میزان 300 میلیون تومان به متقاضیان واجد شرایط تخفیف اعطا کرده است.
وی افزود: در حال حاضر بیش از 1000 نفر شامل افراد حقیقی و شرکت‌ها، به عضویت باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی درآمده‌اند که واجد شرایط لازم به منظور استفاده از تسهیلات شبکه آزمایشگاهی در قالب تخفیف هستند.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رسالت اصلی این شبکه را دسترسی بهتر و کیفی‌تر صنایع، دانشگاهیان و ... به خدمات آزمایشگاهی دانست و افزود: تخفیف‌های شبکه آزمایشگاهی به افراد و طیف‌های گوناگونی ارائه می‌شود در طرح باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی، تخفیف‌ها شامل تمامی افرادی است که عضو این باشگاه هستند، این افراد باید به طور رایگان در باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی ثبت نام کرده و از 4000 دستگاه پراکنده که در 300 مرکز وجود دارند استفاده کنند تا از 15 درصد تخفیف عمومی تا سقف 10 میلیون ریال بهره‌مند شوند.
وی ادامه داد: در طرح تخفیف دیگری که برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته شده است، این شرکت‌ها به ازای استفاده از خدمات آزمایشگاهی از 50درصد تخفیف بهره‌مند خواهند شد. این حمایت خاص برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته شده به آنان در توسعه و افزایش سطح فناوری محصولات دانش‌بنیان کمک بسزائی خواهد کرد. چراکه انجام آزمایشات و به روز رسانی، لازمه تحقیق و توسعه شرکت‌هاست و از طرفی، این آزمایش‌ها هزینه‌های زیادی را متوجه شرکت‌ها خواهد کرد که این حمایت به کاهش هزینه‌های انان در کنار بهره‌مندی از امکانات آزمایشگاهی مناسب کمک می‌کند.
اسدی‌فرد به تخفیف‌های شبکه آزمایشگاهی برای نخبگان و سرآمدان تحت پوشش بنیاد ملی نخبگان نیز اشاره کرد و افزود: تخفیف 60 درصدی برای این دسته از متقاضیان خدمات آزمایشگاهی در نظر گرفته شده است که استفاده از آن برای این افراد و همه طیف‌های متقاضی یاد شده، به سهولت ؛ امکان پذیر است به‌طوری ‌که افراد پس از ثبت نام در سایت باشگاه مشتریان و تکمیل فرم‌ها، می‌توانند در سراسر کشور، صرفا با ارائه کد ملی خود از خدمت آزمایشگاهی با تخفیف بهره مند شوند.

آزمایشگاه‌های مجموعه‌ها، یکپارچه عضو شبکه آزمایشگاهی شوند
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری، با اشاره به روند عضویت آزمایشگاه‌ها افزود: فرآیند ارزیابی شبکه آزمایشگاهی به این صورت است که آزمایشگاه‌ها با ثبت‌نام در سامانه شبکه آزمایشگاهی، تجهیزات، خدمات و امکانات خود را معرفی می‌کنند، سپس این داده‌ها توسط کارشناسان شبکه آزمایشگاهی بررسی و راستی‌آزمایی می‌شود. در نهایت با ارائه گزارش نهایی تیم کارشناسی بازدیدکننده، عضویت آزمایشگاه مشخص و در صورت احراز شرایط لازم، به مدت 6ماه، به‌طور آزمایشی به عضویت شبکه درمی‌آید. طی این فرآیند، بعد از 6 ماه آزمایشگاه مجددا ارزیابی می‌شود و در صورت دارا بودن شاخصه‌های لازم، به عضویت قطعی شبکه آزمایشگاهی در خواهد آمد.
وی ضمن اشاره به ارزیابی دوره ای آزمایشگاه‌های عضو و رتبه‌بندی آن‌ها، اظهار کرد: در عین حال که تمامی مجموعه‌ها می‌توانند به افزایش مشتریان خود اقدام کنند، باید توجه داشته باشند که 20 آزمایشگاه برتر شبکه آزمایشگاهی این امکان را دارند که برای دریافت تسهیلات خرید تجهیزات خارجی، درخواست ارائه کنند. پس اگر یک مجموعه آزمایشگاهی، امتیاز بیش‌تری کسب کند ضمن دارا بودن شانس بیش‌تر برای دریافت این دسته از تسهیلات شبکه آزمایشگاهی، زمینه بهتری نیز برای دریافت آن خواهند داشت. در نتیجه مجموعه‌های آزمایشگاهی برای تجمیع امتیازات لازم بهتر است تمامی آزمایشگاه‌های خود را به صورت هم‌زمان به عضویت شبکه درآورند.
پایان پیام/24

 

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم