آیوتیک چیست

آیوتیک چیست


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 31273
همانطور که روندهای جهانی نیز نشان می‌دهند، ایوتیک"iotic" نسل آینده نه‌چندان دور، استارت آپ های ایران را شکل خواهد داد، و این سوالی است که مطرح می‌شود

 همانطور که روندهای جهانی نیز نشان می‌دهند، ایوتیک"iotic"  نسل آینده نه‌چندان دور،  استارت آپ های ایران را شکل خواهد داد،  و این سوالی است که مطرح می‌شود، به‌راستی این رویداد فناورانه چگونه می‌تواند با استفاده از یک پلاتفرم نوآوری باز به شکل‌گیری استارتآپ های فعال در حوزه iot منجر شود.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، همانطور که روندهای جهانی نیز نشان می‌دهند، اینترنت اشیاء نسل آینده نه‌چندان دور استارت‌آپ‌های ایران را شکل خواهد داد، مرکز فناوری و نوآوری اینترنت اشیاء، یک پلاتفرم نوآوری باز است و همانطور که از واژه پلاتفرم برمی‌آید، این مرکز یک هاب است برای اتصال شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ که نیازمند ورود جریان نوآوری هستند و کارآفرینان و نوآوران که به دنبال کشف فرصت‌های جدید در عرصه اینترنت اشیاء هستند.
آیوتیک در قالب کارگروه نوآوری فروم از حضور تمامی لایه‌های زنجیره ارزش اینترنت اشیاء بهره گرفته و با تسلط بر بازار، افراد را در راستای نیاز بازار هدایت می‌کند. در مرکز نوآوری آیوتیک فرد توسعه محصول خود را شروع نمی‌کنید مگر از حضور یک سرمایه‌گذار و بازار متناسب با محصول خود اطمینان نسبی داشته باشید.
این واژه فناورانه، به‌طور کلی اشاره دارد به بسیاری از چیزها شامل اشیا و وسایل محیط پیرامونمان که به شبکه اینترنت متصل می‌شود و قادر باشد توسط اپلیکیشن‌های موجود در تلفن‌های هوشمند و تبلت کنترل و مدیریت شود.
در آیوتیک با تمرکز بر بازارهای B2B و B2G مدل نوآوری باز را در کنار شرکت‌های بزرگ تلکام، شرکت‌های بزرگ پیش‌تاز فناوری، ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی و نیز بهره‌برداران بزرگ کشور در بازارهای عمودی انرژی، حمل‌ونقل، مدیریت شهری، مدیریت منابع آب و متولیان سلامت تجربه خواهید کرد.
در این حیطه فناوری،  به‌جای تمرکز بر عرضه نوآوری (خط تولید استارت‌آپ) بر تقاضای نوآوری (سازمان‌های نیازمند راهکارهای نوآورانه تمرکز می‌شود و اعتقاد بر این است، رشد پایدار بازار نوآوری از سمت تقاضا تضمین می‌شود.
فعالان شاخص اکوسیستم اینترنت اشیاء کشور در فروم اینترنت اشیاء گرد هم آمده‌اند تا علاوه بر هدایت سیاست‌گذاران این عرصه، کسب‌وکارهای بزرگ و ملی آن را در بخش‌های مختلف اقتصادی رونق بخشیده و فناوری‌های آن را توسعه دهند.
به طور کلی، تعاریف زیادی از اینترنت اشیا (IOT internet of things) توسط انجمن‌های مختلف تحقیقاتی بر اساس نوع نگرش آن‌ها به نقاط قوت این ایده بیان‌شده است. دلیل چندوجهی بودن این مفهوم به نام‌گذاری این ایده یعنی "اینترنت اشیا" برمی‌گردد. این نام از دو کلمه تشکیل‌شده است، کلمه اول به دیدگاه شبکه گرایی این مفهوم تأکید دارد درحالی‌که کلمه دوم به حرکت به سمت اشیاء عمومی که در یک بسته مشترک قرارگرفته‌اند تأکید می‌کند.
 اینکه به اینترنت اشیا بادید اینترنت گرا یا موجودیت گرا نگاه کنیم باعث به وجود آمدن تغییر در ذینفعان، قراردادهای تجاری، تحقیق‌ها و استانداردهای موجود خواهد شد.
بر اساس این گزارش، ستاد توسعه فناوری اطلاعات، ارتباطات و فضای مجازی معاونت علمی، به منظور پیشرفت در عرصه فعالیتی اطلاعات در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مشغول به کار است.

پایان پیام/32

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم