ارتقای علوم شناختی در فضاهای آموزشی محقق شد
با حمایت‌های ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی؛

ارتقای علوم شناختی در فضاهای آموزشی محقق شد


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 39803
ترویج و ارتقای دانش علوم شناختی در فضاهای آموزشی و دانشگاهی استان‌های مختلف یکی از اقداماتی است که ستاد علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی در حال انجام آن است.


ترویج و ارتقای دانش علوم شناختی در فضاهای آموزشی و دانشگاهی استان‌های مختلف یکی از اقداماتی است که ستاد علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی در حال انجام آن است.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وحید شیبانی رییس مرکز تحقیقات علوم اعصاب شناختی استان کرمان با اشاره به وجود ظرفیت و استعداد ها در این استان و نیز علاقه مندی میان دانشجویان ، محققان و اساتید برای مهاجرت به حوزه های دانش علوم شناختی اظهار کرد: این مرکز تحقیقاتی با برخورداری از امکانات و زیر ساخت ها و تجهیزات پیشرفته، فضای مناسبی را برای فعالیت های پژوهشی، علمی و تخصصی برای دانش پژوهان و دست اندرکاران علوم اعصاب شناختی فراهم آورده است.

شیبانی همچنین با بیان اینکه مرکز تحقيقات علوم اعصاب شناختی كرمان در حال حاضر داراي سه بخش مجزا برای فعالیت های تحقیقی بر روی پريماتها ( میمون ) ، جوندگان و تحقيقات انساني مي باشد، تصریح کرد: با حمایت های ستاد توسعه علوم شناختی و معاونت تحقيقات رياست جمهوري یکی از آزمایشگاه های این مرکز برای انجام تحقیقات در زمینه بررسی" اعتیاد "  بر روی " نخستیان"  تجهیز و مورد استفاده پژوهشی قرار دارد.

 وی ادامه داد: این طرح مطالعاتی  با حمایت ستاد توسعه علوم شناختی معاونت علمی و با  همكاري یک تیم تحقیقاتی از محققان ایرانی و خارجی در این  مرکز با پیشرفت مناسب درحال انجام است.
به گفته شیبانی، بازگشت به اعتياد بعد از سم زدايي يكي از اصلي ترين مشكلات ترك اعتياد مي باشد، لذا يافتن مكانيسم هاي دقيق مغزي اين پديده  و ارایه راهکار مطلوب در حيواناتي كه مغز شبيه تري به انسان دارند ، مي تواند به حل اين معضل در میان معتادان به مواد افیونی کمک کند.

عضو هیات علمی دانشگاه کرمان  همچنین افزود: در نتیجه فعالیت های گسترده برای توسعه و گسترش دانش علوم شناختی در استان کرمان ، در سال های اخیر رشته نوروساینس( دانش عصب شناسی ) برای مطالعات علمی سیستم عصبی و عملکرد سیستم بدنی براساس شبکه ها و مدارهای نورونی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان ایجاد شد. همچنین با فعالیت آموزشی رشته دكتراي تخصصي  " نوروساینس" در دانشگاه علوم پزشکی کرمان 38 دانشجو در این رشته پذیرش و مشغول تحصیل شدند که تاکنون18  دانشجو تحصیلات خود در این رشته را به پایان رسانده اند.

رییس مرکز تحقیقات علوم اعصاب شناختی استان کرمان با بیان اینکه این مرکز تحقیقاتی یکی از مراكز پيشرو در حوزه علوم اعصاب شناختي دركشور و در استان شناخته می شود و  مورد توجه دانشجويان رشته هاي مختلف  و دانش اموزان است ، ابراز کرد: ايجاد و تقويت چنين مراكزي با استانداردهاي بين المللي گامی مثبت برای تمرکز زدایی و جذب نيرو هاي نخبه و محقق درحوزه علوم شناختی است و زمینه ساز گسترش فعالیت های وسیع تحقیقاتی ،علمی و تخصصی در رشته های مختلف از جمله دانش علوم شناختی می باشد.
انتهای پیام/25

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم