برقراری ارتباط مستقیم میان صاحبان ایده و سرمایه‌گذاران حوزه دریا چگونه ممکن می‌شود؟

برقراری ارتباط مستقیم میان صاحبان ایده و سرمایه‌گذاران حوزه دریا چگونه ممکن می‌شود؟


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 38638
در راستای برگزاری «رویداد استارت‌آپ دمو اپلیکیشن دریایی» در چهارمین دوره جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت؛ ارتباط مستقیم بین صاحبان ایده و رویداد کارآفرینی با سرمایه‌گذران و با حضور شرکت‌های نوپا، استارت‌آپ‌ها و ایده‌پردازان این حوزه برقرار می‌شود.



در راستای برگزاری «رویداد استارت‌آپ دمو اپلیکیشن دریایی» در چهارمین دوره جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت؛  ارتباط مستقیم بین صاحبان ایده و رویداد کارآفرینی با سرمایه‌گذران و با حضور شرکت‌های نوپا، استارت‌آپ‌ها و ایده‌پردازان این حوزه برقرار می‌شود.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ صنایع دریایی به عنوان یکی از صنایع سودآور در دنیا معرفی شده که از بخش‌های مختلفی تشکیل شده است. تنوع و گستردگی فعالیت‌های موجود در این صنعت امکان شکل‌گیری و ایجاد کسب‌وکارهای کوچک با سرمایه‌گذاری کم را فراهم می‌کند. متأسفانه در کشور ما اقدامات و فعالیت‌های محدودی جهت رشد و پروش فضای کسب‌و‌کار در حوزه دریا انجام گرفته و نیازمند به توجه ویژه‌ای در این زمینه است؛ در این راستا می‌توان با تشویق فناوران و سرمایه‌گذاری مناسب در ایده‌ها و کسب‌و‌کارهای جدید، فرصت‌های شغلی مناسبی ایجاد کرد و شرکت‌های دانش‌بنیان دریایی را گسترش داد.


محسن نادری پیکام؛ دبیر بخش «رویداد استارت‌آپ دمو اپلیکیشن دریایی»  چهارمین دوره جشنواره ملی «دریا مسیر پیشرفت» با تاکید بر برقراری ارتباط مستقیم میان صاحبان ایده و سرمایگذاران خبر داد: رویداد استارت‌آپ «اپلیکیشن‌های دریایی» در آبان ماه سال جاری با هدف برقراری ارتباط مستقیم بین صاحبان ایده و استارت‌آپ‌ها با سرمایه‌گذران و با حضور شرکت‌های نوپا، استارت‌آپ‌ها و ایده‌پردازان این حوزه  برگزار خواهد شد و سپس جلسات خصوصی بین صاحبان ایده و سرمایه‌گذران برگزار شده و طرح‌های آنان مورد ارزیابی دقیق سرمایه‌گذران قرار خواهد گرفت.

نادری پیکام ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان دریایی در جهت شکل‌گیری اکوسیستم کارآفرینی در حوزه دریا و استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در کشور، فعالیت‌ها و برنامه‌های متنوعی در این راستا برنامه‌ریزی کرده است. یکی از این برنامه‌ها حمایت از برگزاری رویدادهای استارت‌آپی به منظور حمایت از شرکت‌های نوپا و ایده‌پردازان  است.
وی تصریح کرد: با توجه به روند روبه رشد استفاده از اپلیکیشن‌ها و نقش آن‌ها در زندگی مردم و همچنین تنوع فعالیت‌های موجود در حوزه دریا توسعه و فراگیر شدن استفاده از این فناوری، می‌تواند باعث بهبود خدمات و فعالیت‌های صنعتی شود.
وی اضافه کرد: در این رویداد هیج محدودیتی برای زمینه فعالیت اپلیکیشن‌های قابل ارائه در رویداد مطرح نبوده و صرفاً ارتباط و کاربرد آن با حوزه دریا  اهمیت دارد. طرح‌های مطرح شده می‌توانند در یک حوزه تخصصی دریا با رویکردهای خدماتی و اجتماعی باشند.
نادری  پیکام خاطرنشان کرد: پس از اتمام زمان ارسال طرح‌ها، داوری و ارزیابی اولیه توسط داوران تخصصی صورت پذیرفته و ایده‌ها و استارت‌آپ‌های برگزیده جهت ارائه در روز رویداد معرفی خواهند شد.

وی در پایان گفت: در روز رویداد شرکت‌کنندگان 10 دقیقه زمان دارند تا طرح‌ها و ایده‌های خود را در مقابل سرمایه‌گذاران و داوران ارائه کنند. در انتها به سه طرح برگزیده جوایز نفیسی اهدا خواهد شد. پس از آن جلسات B2B بین صاحبان طرح‌ها و  سرمایه‌گذاران جهت تجاری‌سازی و توسعه اپلیکشن‌ها برگزار خواهد شد.
پایان پیام/32

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم