ستاد توسعهی فناوری نانو معاونت علمی؛
برنامه صنعتیسازی نانوفناوری کاربردی در تایوان ارائه شد
ستاد توسعهی فناوری نانو معاونت علمی با حضور در نشست مجمع آسیایی نانو، برنامه صنعتیسازی نانوفناوری کاربردی را در این رویداد ارائه کرد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، هیئت اعزامی از ستاد توسعهی فناوری نانو معاونت علمی به همراه یکی از شرکتهای فعال در حوزهی نانودارو در نشست مجمع نانو آسیا (Asia Nano Forum) که با میزبانی تایوان برگزار شد، حضور پیدا کردند.
نشست مجمع آسیایی نانو با حضور هیأت اعزامی از ستاد توسعهی فناوری نانو معاونت علمی ، در تایوان برگزار شد. در حاشیهی این نشست، شرکت نانواکسیر سینا محصولات نانوداروی شرکت خود را معرفی کرد که مورد توجه حاضرین قرار گرفت.
در طی این برنامه، کارگاه یک روزهی تجاریسازی فناوری نانو، برگزار شد. در نشست صبح این کارگاه با عنوان سیاستگذاری و فرصتهای نانوفناوری، علی بیتالهی مدیر کارگروه امور بینالملل ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی به نمایندگی از ستاد توسعهی فناوری نانوی معاونت علمی، به ارائهی برنامه صنعتیسازی نانوفناوری کاربردی (ICAN) پرداخت؛ برنامهای که با هدف کمک به شرکتها برای تجاریسازی و صنعتیسازی فناوری نانو طراحی شده است.
در ادامه نمایندگان مالزی، تایلند و فیلیپین به تشریح سیاستهای کشور متبوع خود در خصوص تجاری سازی فناوری نانو پرداختند. در جلسهی بعد از ظهر کارگاه، شرکتهای نانوفناور از کشورهای ایران، تایوان، مالزی و تایلندبه معرفی دستاوردها و محصولات خود پرداختند. از ایران دکتر جعفری ریاست هیأت مدیرهی شرکت نانواکسیر سینا محصولات نانوداروی شرکت خود را معرفی نمود که مورد توجه حاضرین قرار گرفت.
در روز دوم برنامهی نشست سالانه فروم آسیایی نانو با حضور نمایندگان کشورهای ایران، تایوان، ژاپن، کره جنوبی، فیلیپین،تایلند، استرالیا، اتریش و مالزی برگزار شد که شامل تصمیمات مجمع سالانه، و گزارش کشورها بود.
در این نشست دکتر بیت الهی به تشریح فرآیند و دستاوردهای المپیاد جهانی نانو که در فروردین ماه 1397 در تهران برگزار شد، پرداخت و از کشورهای آسیایی که در دور اول حضور نداشتند، دعوت شد تا در دورهی بعدی حضور پیدا کنند.
همچنین وی به شرح برنامهی دیالوگ اروپا-آسیا در حوزهی ایمنی نانو که به ابتکار ایران اولین دورهی آن در پاییز سال 1396 در تهران برگزار شد، پرداخت. در ادامه، نمایندهی اتریش از این برنامه استقبال کرد و اعلام کرد که دور دوم این برنامه را در پاییز 1397 در وین برگزار خواهد کرد.
در صبح روز دوم، حاضرین نشست ANF در جلسهای با حضور وزیر آموزش عالی تایوان و معاون ریاست جمهوری این کشور در کاخ ریاست جمهوری تایوان حضور پیدا کردند. در این نشست از تیم تایوان که مقام اول را کسب کرده بود و همچنین از برگزاری این برنامه توسط ستاد فناوری نانو معاونت علمی قدردانی به عمل آمد.
در این جلسه، بیتالهی رئیس کمیتهی راهبری المپیاد جهانی نانو، در سخنانی به تشریح اهداف و ماموریت این رویداد جهانی پرداخت. در ادامه وزیر آموزش عالی تایوان نیز این مسئله را خاطر نشان کرد که این مسابقهی جهانی با هدف گیری چالشهای جهانی مورد تأکید سازمان ملل گام بزرگی در جهتدهی به آموزش و تحقیقات حوزهی فناوری نانو خواهد داشت.
پایان پیام/29
Send to friends