45 شرکت در پارک فناوری سلامت مستقر شدند
محسن پیلاننژاد مدیر کل دفتر برنامهریزی و امور اقتصادی پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: پیش از این نیز شرکتهای فعال در حوزه سلامت و بهداشت و تجهیزات پزشکی در مجموعه پارک پردیس معاونت علمی مستقر بودهاند. تاسیس پارک فناوری سلامت باعث ایجاد یک مجموعه پویا و بالنده از شرکتهای فعال در این حوزه شده است که به همافزایی و افزایش بهرهوری در فعالیت آنها کمک میکند. فاز دوم پارک پردیس معاونت علمی در برگیرنده شرکتهای فعال در این حوزه است و به کانون تشکیل پارک فناوری سلامت تبدیل شده است.
پیلاننژاد در ادامه گفت: خوشبختانه با پیگیری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در هیئت دولت، در حال حاضر شرکتهای دارای رده سه زیست محیطی نیز میتوانند با رعایت شرایط قانونی برای استقرار در مجموعه پارک پردیس معاونت علمی درخواست دهند. این مسئله باعث شده است تا یک امتیاز قابل توجه برای شرکتهای فناور و دانش بنیان عضو پارک فناروی سلامت ایجاد شود.
به گفته وی، در حال حاضر حدود 45 شرکت در پارک فناوری سلامت مستقر هستند و در حوزههای گوناگونی مانند ساخت تجهیزات پزشکی، زیست فناوری و ساخت دارو فعالیت دارند. صدور مجوز قطعی پارک فناوری سلامت از سوی وزارت بهداشت، یک ظرفیت قانونی جدید را برای مجموعه پارک سلامت ایجاد خواهد کرد.
وی همچنین بیان کرد: پارک فناوری سلامت به عنوان یکی از اجزای اصلی تشکیل دهنده ناحیه نوآوری پردیس محسوب میشود. بی شک با توسعه فعالیتهای ناحیه نوآوری پردیس، فعالیتهای پارک فناوری سلامت نیز در هر دو حوزه کمی و کیفی گسترش خواهد یافت و امیدوار هستیم با استفاده از پتانسیل این پارک، شاهد موفقیتهای بیشتری در حوزه فناوری سلامت در کشور باشیم.
گزارش از : مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/33
اخبار مرتبط:
گردش مالی ۱۰۰ میلیاردی مرکز تخصصی فنبازار در حوزه گاز
حمایت از «فنبازارها» افزایش خواهد یافت
دومین نمایشگاه شهر هوشمند فرصتی برای رسیدن به افق
۳۲ قرارداد سرمایه گذاری و انتقال فناوری رونمایی شد
رئیس شبکه فن بازار ملی ایران: لرستان به یکی از فنبازارهای مهم کشور تبدیل شود
Send to friends