ارتقای صنعت نساجی ایران با توسعه فناوری تجهیزات و ماشین‌آلات صنعتی

ارتقای صنعت نساجی ایران با توسعه فناوری تجهیزات و ماشین‌آلات صنعتی


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 102549
در بازدید دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان ماشین‌سازی و تجهیزات پیشرفته صنعتی و مدیرعامل انجمن ماشین‌سازی اسپانیا (AMEC) از صنایع ماشین‌سازی نساجی ایران، بر توسعه همکاری‌ها و استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان برای افزایش بازدهی و ارتقای این صنعت تأکید شد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، در جریان نشست تخصصی نمایشگاه تخصصی نساجی سنگاپور (ITMA ASIA CITME 2025) که در اصفهان برگزار شد، محمدمهدی هادوی، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان ماشین‌سازی و تجهیزات پیشرفته صنعتی معاونت علمی، به همراه آقای الخاندرو، مدیرعامل انجمن ماشین‌سازان نساجی اسپانیا (AMEC) از ظرفیت‌های صنعت ماشین‌سازی نساجی ایران در استان اصفهان بازدید کردند.

 

این بازدید شامل شرکت‌هایی مانند شرکت ماشین‌سازی راعی، تولیدکننده ماشین‌آلات مقدمات بافندگی، شرکت قطعه‌سازی مهرآفرینان هدف سپاهان تولیدکننده قطعات موردنیاز صنایع ریسندگی و بافندگی و شرکت پارتاک ماشین تولیدکننده دستگاه‌های بافندگی جت هوا بود و طی این بازدید، فناوری‌ها و ظرفیت‌های موجود این شرکت‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

 

هادوی، ضمن اشاره به توانمندی شرکت‌های ایرانی در حوزه صنعت ماشین‌سازی نساجی، تأکید کرد: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، تلاش خود را برای توسعه فناوری در کشور به کار گرفته است.در همین راستا با هدف توانمندسازی صنعت ماشین‌ آلات صنعتی، حمایت از توسعه همکاری‌های بین‌المللی و ارتقای شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر توسعه فناوری‌ها در ابعاد بین‌المللی را در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی، با اشاره به عزم جدی ستاد، برای توسعه تجهیزات و ماشین‌آلات پیشرفته صنعتی با استفاده از توان داخل و هم‌سو با پیشرفت‌های بین‌المللی، افزود: در صنعت ماشین‌سازی نیز نگاه ویژه‌ای به تولید داخل وجود دارد.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان ماشین‌سازی و تجهیزات پیشرفته صنعتی معاونت علمی، با اشاره به ظرفیت‌های درخور توجه شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور این حوزه، ابراز امیدواری کرد: با رشد و توسعه این صنعت، شاهد افزایش سهم شرکت‌های ایرانی در بازار جهانی ماشین‌آلات نساجی باشیم.

آقای الخاندرو نیز ضمن قدردانی از میهمان‌نوازی صنعت نساجی و پوشاک ایران، گفت: شاهد حضور شرکت‌های ماشین‌سازی ایرانی هستیم که از ظرفیت حضور در بازارهای جهانی برخوردار هستند. این ظرفیت می‌تواند با ارتقای فناورانه تجهیزات، ماشین‌آلات و نرم‌افزارهای این حوزه در قالب همکاری‌های بین‌المللی، سهم ایران از بازارهای جهانی و نقش‌آفرینی در این حوزه را افزایش دهد.

نمایشگاه ایتما به عنوان بزرگترین رویداد فناوری در صنعت نساجی و پوشاک، می‌تواند عرصه‌ای مهم برای معرفی این شرکت‌ها باشد.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم در آینده نزدیک، تعداد قابل توجهی از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور ایران، در نمایشگاه‌های تخصصی این حوزه، مانند ایتما آسیایی سنگاپور ۲۰۲۵ و ایتما هانوفر آلمان ۲۰۲۷ حضور پیدا کنند.

 

گفتنی است، این بازدید در راستای توسعه همکاری‌های بین‌المللی و تلاش برای افزایش حضور شرکت‌های ایرانی در بازارهای جهانی صورت گرفت.

 

استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها در ارتقای ماشین‌آلات و تجهیزات بسته‌بندی
استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها در ارتقای ماشین‌آلات و تجهیزات بسته‌بندی
04/02/04 - 11:00
فناوری دانش‌‌بنیان‌ها به صنایع نساجی و پوشاک می‌رسد تا تولیدات با کیفیت‌تری عرضه شود
فناوری دانش‌‌بنیان‌ها به صنایع نساجی و پوشاک می‌رسد تا تولیدات با کیفیت‌تری عرضه شود
00/02/21 - 11:10
تولید سالیانه یکصد نوع رنگ؛ پوشش صنایع نساجی و چرم دانش‌بنیان شد
تولید سالیانه یکصد نوع رنگ؛ پوشش صنایع نساجی و چرم دانش‌بنیان شد
99/10/06 - 13:17
بیشتر بخوانیم