افزایش ضریب نفوذ فناوری‌های نو در حوزه فرش ماشینی/طرح‌های ملی حوزه فرش اجرایی می‌شوند
رئیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار فرش بیان کرد:

افزایش ضریب نفوذ فناوری‌های نو در حوزه فرش ماشینی/طرح‌های ملی حوزه فرش اجرایی می‌شوند


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 11682
رئیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار فرش، فعالیت این کانون را در پیشبرد فناوری و افزایش ضریب نفوذ فناوری‌های نو در حوزه فرش به خصوص فرش ماشینی دانست.

رئیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار فرش، فعالیت این کانون را در پیشبرد فناوری و افزایش ضریب نفوذ فناوری‌های نو در حوزه فرش به خصوص فرش ماشینی دانست.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حمیدرضا مومنیان رئیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار فرش درباره فعالیت‌های این کانون در دور جدید اظهار کرد: این کانون برای برگزاری نمایشگاه‌ها و همایش‌های داخلی و خارجی، ارتقای توان رقابتی ایران در بازارهای جهانی، عملکرد فرش از دیدگاه رقابت پذیری و آموزش و پژوهش در زمینه طراحی فرش با روش‌های نوین راه اندازی شده است.
مومنیان عنوان کرد: در ارزیابی‌های انجام شده کانون فرش جزء پنج کانون برتر شناخته شد و اخیرا در کمیسیون کانون‌ها مجوز فعالیت خود را برای دور جدید دریافت کرد. بر این اساس شورای کانون به صورت نهایی انتخاب و به معاونت علمی اعلام و نخستین جلسه این شورا نیز تشکیل شد.
فرماندار کاشان تصریح کرد: طرح‌های کلان ملی حوزه فرش در این کانون مطرح است که ارزیابی‌های آن در دوره گذشته انجام شده و به دنبال این موضوع هستیم تا در دور جدید این طرح‌ها را اجرایی کنیم. فعالیت کانون پیشبرد فناوری و افزایش ضریب نفوذ فناوری‌های نو در حوزه فرش به خصوص فرش ماشینی است.
وی برای فرش دستباف ایران دو ویژگی منحصر به فرد برشمرد و گفت: فرش ایرانی ارزش افزوده بسیار بالایی ایجاد می‌کند که به‌واسطه برخورداری از ابعاد هنری بسیار غنی و پرمحتوای آن است که این مسئله خود حوزه اشتغال آن در مناطق محروم و اقشار کم درآمد را درگیر می‌کند.
به گفته عضو کمیسیون کانون‌های هماهنگی دانش، صنعت و بازار، فرش دستباف بدون تردید یک مزیت نسبی برای ایران است و هیچ جای دیگری در دنیا وجود ندارد که برند فرش ایرانی با این طراحی و رنگ آمیزی را داشته باشد بنابراین این موضوع می‌تواند نقطه اتکا و سکوی پرش بسیار مهمی برای فرش ایرانی تلقی شود تا از این رهگذر، ارزش افزوده بالایی را برای اقتصاد کشور موجب شود.
وی در پایان بیان کرد: امید است این مهم با با تشریک مساعی دست اندرکاران، همراهی و پشتیبانی معاونت علمی و سایر نهادهای زیربط و ایفای نقش فعال بخش خصوصی کارآمد میسر شود.
گفتنی است، کانون‌های هماهنگی دانش، صنعت و بازار با مشارکت سه رکن صنعت و بازار، دانشگاهیان و دولت زیر نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فعالیت می‌کنند.
انتهای پیام/25

 

 

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم