بین‌المللی شدن ستون اصلی مسیر رشد یک شرکت دانش‌بنیان است
رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی:

بین‌المللی شدن ستون اصلی مسیر رشد یک شرکت دانش‌بنیان است


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 101826
حسین روزبه در اولین جلسه از سلسله نشست‌های «فرصت فردا» با محوریت کشور ازبکستان گفت: بین‌المللی شدن به مثابه ستون اصلی مسیر رشد یک شرکت دانش‌بنیان است و از طرف دیگر بین‌المللی شدن شرکت‌ها، یکی از ستون‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، اولین جلسه از سلسله نشست‌های «فرصت فردا» با محوریت کشور ازبکستان امروز 16 بهمن ماه در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برگزار شد.

حسین روزبه، رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، در این نشست و در جمع شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: بین‌المللی شدن مسیری است که شرکت‌های دانش‌بنیان باید در مسیر بلوغ‌شان طی کنند؛ برای طراحی و پشتیبانی این مسیر دو بال نیاز داریم؛ مهم‌ترین آن شرکت‌های دانش بنیان و دوم مجموعه معاونت علمی و سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه و دیگر معاونت‌های این مجموعه همچون معاونت توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان است.

وی ادامه داد: طبیعتا بین‌المللی شدن به مثابه ستون اصلی مسیر رشد یک شرکت دانش‌بنیان است و از طرف دیگر بین‌المللی شدن شرکت‌ها، از ستون‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود.

از این رو، شرکت‌های دانش‌بنیان و زیست‌بوم علم و فناوری باید دنبال راه‌حلی کارآمد، پاسخی دقیق و هوشمند و ظرفیت و فرصتی مناسب باشند.

روزبه با بیان اینکه بین‌المللی‌شدن را در سه محور می‌توانیم دنبال‌کنیم؛ تصریح کرد: نخست، فراهم‌کردن زیرساخت‌های لازم برای تبادلات موثر و انتقال فناوری است. دومین محور، بین‌المللی‌شدن نیروی انسانی زیست‌بوم علم و فناوری است. نیروی انسانی ما هم نیازمند بهره‌مندی از دانش جهانی است و هم توانایی ایفای نقش موثر در ارتقای دانش جهانی را دارد.

به گفته او، سومین محور، طراحی الگوها و فرآیندهای سیاست‌گذاری است که بیشتر مرتبط به بخش ستادی معاونت علمی است.

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه همچنین خاطرنشان کرد: اگر خود را مصمم باور کنیم و تجارت و الگوهایمان را ارائه کنیم، بی تردید می‌توانیم، مسیر سیاست‌گذاری و اثرگذاری بر زیست‌بوم جهانی را پیاده‌سازی کنیم.

روزبه با گریز به انگاره «ایران فرهنگی» در ادبیات سیاست‌خارجی کشور تصریح کرد: تحقق این مهم، جغرافیایی دارد و ازبکستان از آن جهت که با دو اصل تعامل با همسایگان و  تعامل با حوزه‌های دارای منفعت و مزیت سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران منطبق است، حداکثر همراهی را با انگاره «ایران فرهنگی» دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه نهایت تعامل را با همه زیست‌بوم علم و فناوری در مسیر بین‌المللی شدن خواهد داشت و امید آن می‌رود که در آینده نزدیک این زیست‌بوم به مثابه یک راه حل در سیاست خارجی جمهوری اسلامی مطرح شود.

 

پایان پیام/

#15

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
 زبان گویای فرهنگ و هنر ستون حمایت از کالای ایران‌ساخت
زبان گویای فرهنگ و هنر ستون حمایت از کالای ایران‌ساخت
97/10/04 - 19:29
 قلب شبکه‌های حمل‌ونقل جهانی کجا می‌تپد
قلب شبکه‌های حمل‌ونقل جهانی کجا می‌تپد
97/06/26 - 11:34
مسیری روشن فراروی شرکت‌های دانش‌بنیان
مسیری روشن فراروی شرکت‌های دانش‌بنیان
95/12/02 - 15:12
بیشتر بخوانیم