تجزیه مواد با محلول‌های ساخت داخل ممکن شد

تجزیه مواد با محلول‌های ساخت داخل ممکن شد


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 44937
تجزیه و تحلیل مواد تشکیل دهنده یک نمونه آزمایشگاهی و به دست آوردن گزارشی دقیق از جزییات، نیازمند دانش فنی بالا و" مواد آزمون‌کننده" است که یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی توانست با در اختیار گرفتن این دانش، تجهیزات آزمایشگاهی تجزیه را تولید و تجاری سازی کند.

 

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در کنار وجود تجهیزات  ابزارهای آزمایشگاهی دقیق، موادی که آزمایشگاهی‌ها به عنوان «آزمونکننده»می شناسند ، باعث می‌شود تا آزمایش نتیجه دقیق تری بدهد.

یک شرکت دانش‌بنیان داخلی یک نوع از این مواد محلول آزمایشگاهی را با نام تجاری «تیترازول» تولید و به بازار تجاری روانه کرده است.

افشین رجبی خرمی با بیان این‌که «محلول استاندارد آزمایشگاهی» این شرکت دانش‌بنیان وظیفه عیارسنجی دقیق آزمایشگاهی را عهده‌دار است، افزود: تعیین عیار که در اصطلاح با عنوان تیتراسیون شناخته می‌شود،  نیازمند محلول‌های با کیفیت و دقیقی است که محلول‌های حجم‌سنجی این کار را انجام می‌دهد. یکی از این محلول‌های مجاز، تیترازول است که با دقت و میزان مشخص،وظایف تیتراسیون را برعهده دارد.

 

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان کیمیای ناب تجزیه، با اشاره به کاربرد این محلول در حوزه‌های گوناگون آزمایشگاهی گفت: این محلول برای تعیین عیار دقیق و میزان ترکیبات در آزمایشگاه‌های شیمی، پزشکی، مواد غذایی و محیط زیست به کار می‌رود.

 

این فعال دانش‌بنیان با اشاره به این‌که محصول یادشده با کیفیتی مشابه نمونه خارجی و برخوردار از استانداردهای ملی و بین‌المللی عرضه می‌شود، گفت:  با بومی کردن دانش فنی تولید این نوع فرآورده‌ها، ضمن این‌که گواهینامه آزمایشگاه همکار از سازمان ملی استاندارد ایران، سازمان غذا و دارو و سازمان حفاظت محیط زیست را دریافت کردیم، طرح صنعتی این محصول نیز ثبت شده است.

رجبی خرمی، با اشاره به همکاری این شرکت دانش‌بنیان با شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ادامه داد: به عنوان یک مرکز تخصصی آموزشی، آموزش‌های تخصصی لازم به سازمان ملی استاندارد ایران و سازمان غذا و دارو دانشجویان، مسئولین فنّی و مدیران کنترل کیفیت ارائه می‌شود.

 

وی  به فعالیت 15 نفر از متخصصان داخلی در این شرکت دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: یکی از مزیت‌های عمده این محصول، قیمت پایین آن نسبت به نمونه خارجی است، در حالی که نمونه وارداتی از مبادی غیر قانونی وارد می‌شود و مشکلاتی از جمله ارائه نمونه های غیر اصل را به همراه دارد. همچنین با توجه به بازار نسبتا خوبی که این فرآورده از آن برخوردار است، با جلوگیری از قاچاق و حمایت از نمونه ساخت داخل، می‌توان انتظار داشت ضمن ایجاد اشتغال غیر مستقیم، زمینه ارتقای کیفیت آزمایشگاه‌ها و جلوگیری از خروج ارز فراهم شود.

 

پایان پیام/24

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم