همراه با چهارمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران/
تولید محصولات آموزشی و آزمایشگاهی در کشور
مدیر عامل یک شرکت حاضر در چهارمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران گفت: این شرکت طیف متنوعی از محصولات ساخت بوردهای آموزشی برای آزمایشگاههای برق همچون ریزپردازنده و الکترونیک دیجیتال و مهندسی پزشکی ساخته شده توسط متخصصان داخلی را ارائه میکند.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمد مروجالاحکامی مدیر عامل شرکت کاوش انرژی پاسارگاد، با اشاره به این که بالغ بر 30 محصول فناورانه این شرکت در حوزه تجهیزات آموزشی و آزمایشگاهی در این نمایشگاه حضور دارند، عنوان کرد: این محصولات با تنوع کاربردی در حوزه آموزشی، در آزمایشگاههای دانشگاه ها و مراکز آموزشی کاربردهای متنوعی دارند و میتوانند بخش قابل توجهی از نیاز آموزشی و آزمایشگاهی را تامین کنند.
وی افزود: این تجهیزات عمدتا در آزمایشگاههای برق استفاده میگیرند و در گرایشهای گوناگون این رشته از جمله، کنترل، الکترونیک، قدرت و کامپیوتر محصول داریم.
این فعال فناور به برد آموزشی چندمنظوره با قابلیت اتصال انواع پردازنده، به عنوان یکی از محصولات برجسته تولیدی این شرکت اشاره کرد و گفت: این محصول جزو یکی از محصولات اصلی این شرکت است و در آزمایشگاههای ریزپردازنده استفاده می شود. برای تمامی پردازندهها قابلیت سوار شدن روی این برد وجود دارد.
وی ادامه داد: اغلب بردها به صورت ثابت هستند و حداکثر یک یا دو پردازنده روی آن ها سوار می شود. اما این برد به گونه ای ماژولار طراحی شده است و ضمن قابلیت نصب پردازندههای گوناگون، بردهای دیگری حسب نیاز کاربر، میتوانند از طریق کابل به برد اصلی متصل شوند.
مدیر عامل شرکت کاوش انرژی پاسارگاد، از سیستم آموزشی سرو موتور Dc به عنوان دیگر وسیلهی آموزشی آزمایشی ساخت این شرکت یاد کرد و افزود: این وسیله در آزمایشگاههای کنترل خطی کاربرد دارد و ویژگی های منحصر به فردی دارد که حتی محصولات شناخته شده خارجی مشابه نیز از آن ها برخوردار نیستند.
وی افزود: ضمن اینکه بر روی بردها هم کنترل کننده PID و Lead-lag تعبیه شده است، همچون دیگر محصولات این شرکت، از ویژگی ماژولار بودن برخوردار است.
مروج الاحکامی، با اشاره به متنوعتر شدن طیف محصولات این شرکت در نمایشگاه امسال گفت: تا سال گذشته تمامی محصولاتی که در نمایشگاه ارائه میکردیم صرفا در حوزه برق کاربرد داشتند، اما امسال 2 محصول که یکی از این دو برای فعالیتهای تحقیقاتی دانشجویان دکتری در رشته الکترونیک قدرت و درایو و سامانه اندازهگیری حرکات بدن که در مهندسی پزشکی کاربرد دارد، به جمع محصولات حاضر در نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی افزوده شده است.
این فعال فناور، با تاکید بر وجود توانمندی خرید محصولات تجهیزات ازمایشگاهی گفت: نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی فرصت بسیار خوبی برای ارائه محصولات تولید داخلی و توسعه فعالیت شرکتهای دانش بنیان است. اما تا زمانی که توانمندی خرید تجهیزات از سوی دانشگاه ها وجود نیاید، حضور شرکتها در نمایشگاه بازدهی لازم را نخواهد داشت.
وی در پایان، سطح بندی محصولات را اقدامی مناسب ارزیابی کرد و گفت: این اقدام میتواند زمینه خرید را برای دانشگاههایی که در خرید و دریافت تسهیلات کمتر مورد توجه قرار گرفته بودند، کمک کند.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وبسایت iranlabexpo.isti.ir نیز مراجعه کنید.
چهارمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاه ساخت ایران به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، 5 تا 8 اردیبهشت ماه سال جاری با حضور شرکتهای دانش بنیان داخلی این حوزه در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار خواهد شد.
پایان پیام/24
Send to friends